Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι πρόστιμο έφαγε που πήγαινε με 170 σε δρόμο με όριο 60;

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι πρόστιμο έφαγε που πήγαινε με 170 σε δρόμο με όριο 60;

ΝΕΑ

Τι πρόστιμο έφαγε που πήγαινε με 170 σε δρόμο με όριο 60;

ΝΕΑ

Κατάσχεσαν μια Lamborghini Aventador επειδή ο οδηγός της πήγαινε με 170 χλμ./ώρα σε ένα δρόμο που το όριο είναι 60 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο Τορόντο του Καναδά, με την τοπική Αστυνομία να βεβαιώνει την κλήση στον οδηγό της Lambo που το παράκανε λίγο με την ταχύτητα.

Αν και η Αστυνομία δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό, επιβεβαίωσε ωστόσο πως η Aventador κατασχέθηκε επί τόπου και θα παραμείνει σε αυτό το καθεστώς για 14 ημέρες. Επιπλέον, ο οδηγός έχασε το δίπλωμά του για 30 ημέρες, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση. Με τον όρο «επικίνδυνη οδήγηση» οι αρχές του Καναδά «καλύπτουν» τις περιπτώσεις υπερβολικής ταχύτητας, αυτοσχέδιων αγώνων αλλά και τους επικίνδυνους ελιγμούς που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο και τους υπόλοιπους οδηγούς στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Οι ποινές ποικίλλουν ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης, με τον κώδικα να ορίζει πως όσοι κατηγορούνται για επικίνδυνη οδήγηση αντιμετωπίζουν πρόστιμο που κυμαίνεται από 1.534 έως 7.670 ευρώ, ενώ προβλέπεται και επιβάρυνση με 6 πόντους στο point system. Ο δρόμος στον οποίο συνελήφθη ο οδηγός της Aventador να τρέχει υπερβολικά, είναι ένας από τους δρόμους- καρμανιόλες της περιοχής, όπου σχεδόν καθημερινά γίνονται ατυχήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Plug in υβριδική η επόμενη Lamborghini Aventador
Μεγάλη επένδυση από τη Lamborghini για την υβριδική τεχνολογία
WRC: Από τους πάγους στο Catwalk;