Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι οδηγούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ;

Ελλάδα 12:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι οδηγούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ;

ΝΕΑ

Τι οδηγούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ;

ΝΕΑ

Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται το βράδυ της Πέμπτης (21/9) στη μάχη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και οι… στροφές ανεβαίνουν.

Advertisement
Advertisement

Η νταμπλούχος ΑΕΚ έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο, απέναντι στην εξαιρετική ομάδα της Μπράιτον, η οποία δεν είναι μόνο μίας από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Premier, αλλά ενδεχομένως και η καλύτερη (τη δεδομένη χρονική στιγμή) του ομίλου, που συμμετέχει η Ένωση, στο Europa League.

Όλα, βεβαίως, θα φανούν στο χορτάρι, το βράδυ της Πέμπτης, αλλά η ΑΕΚ θα αναζητήσει την… ασφάλεια, στη δύσκολη αποστολή της, επί αγγλικού εδάφους. Όπως την ασφάλεια, αναζητούν ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του, στις καθημερινές μετακινήσεις τους, κάτι που καταδεικνύεται από τις επιλογές των αυτοκινήτων τους.

Όχι ότι απουσιάζουν οι επιδόσεις και η πολυτέλεια, αλλά ο χώρος στάθμευσης στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, συνήθως κατακλύζεται από premium SUV. Ίσως, μάλιστα, την πιο εξεζητημένη επιλογή να έχει ο Αργεντίνος κόουτς της ομάδας, ο οποίος στην προσωπική του συλλογή διατηρεί μια Maserati Levante, το πρώτο SUV, στη ιστορία της ιταλικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Τις περισσότερες, βεβαίως, μετακινήσεις του, ο Ματίας Αλμέιδα τις κάνεις με μια BMW X1, που το έχει παραχωρηθεί από την AVIS, επίσημο συνεργάτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο αρχηγός της ομάδας και αγαπημένος της εξέδρας, Σέρχιο Αραούχο, μετακινείται με Audi Q8, ενώ ο διεθνής Ελβετός άσος Στήβεν Τσούμπερ, συνήθως επιλέγει το Range Rover του.

Advertisement

Ο Μεξικανός μέσος Ορμπελίν Πινέλα και ο μεγάλος άτυχος του καλοκαιριού (σοβαρός τραυματισμός, που τον αφήνει εκτός δράσης για όλη τη σεζόν) Πάολο Φερνάντες οδηγούν Mercedes GLC, ενώ πιστός στη γερμανική μάρκα και ο Νόρντιν Άμπραμπατ, με μια GLE AMG!

Advertisement

Ομοίως, ο Μιγιατ Γκατσίνοβιτς και ο Ντομαγκόι Βίντα, οδηγούν Mercedes GClass.

porsche panamera

Advertisement

Ενδιαφέρουσα είναι και η προτίμηση του Αυστριακού τερματοφύλακα, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, στην Porsche Panamera.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο Audi Q4 e-tron
Ανάσα ζωής για diesel και βενζίνης από το Ηνωμένο Βασίλειο – Η Ελλάδα;
Τετράθυρες Porsche: Από την απόρριψη στην καταξίωση (+video)