Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού οδηγεί Rolls-Royce;

Ελλάδα 8:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού οδηγεί Rolls-Royce;

ΝΕΑ

Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού οδηγεί Rolls-Royce;

ΝΕΑ

Μικρός το δέμας, αλλά ικανότατος, όπως και οι περισσότεροι συμπατριώτες του, με τη μπάλα στα πόδια…

Advertisement
Advertisement

Η «αδυναμία» των ποδοσφαιριστών στα πολυτελή αυτοκίνητα, δεν είναι ένα σημείο των καιρών, αλλά μια σχέση διαχρονική.

Όσο πιο καλός, μάλιστα, είναι ο ποδοσφαιριστής και άρα όσο μεγαλύτερη είναι η χρηματιστηριακή του αξία, τόσο μεγαλύτερες είναι και οι δυνατότητες να «διανθίσει» τη συλλογή των αυτοκινήτων του, με κάποιο «διαμάντι».

Ο Μπερνάρ Ανίσιο Καλντέιρα Ντουάρτε, όπως είναι το πλήρες όνομα του 31χρονου διεθνή Βραζιλιάνου άσου του Παναθηναϊκού, κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο, από το καλοκαίρι του 2022.

Advertisement
Advertisement

Ο «προστατευόμενος», όταν ήταν πιτσιρικάς, του Ροναλντίνιο, αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο, πριν εξασφαλίσει δύο σπουδαία ποδοσφαιρικά συμβόλαια με τη Σαχτάρ Ντονέτσκ και την Έβερτον, αλλά και ένα ηγεμονικό στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που αποτέλεσε τον προθάλαμο για την επιστροφή στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, μεταξύ άλλων, λατρέυει τα πολυτελή αυτοκίνητα, όπως μαρτυρά η λευκή Rolls-Royce Phantom, που έχει στη συλλογή του και με την οποία ποζάρει χαμογελαστός.

Advertisement

Η όγδοη γενιά της Rolls-Royce Phantom βασίζεται σε ένα αλουμινένιο πλαίσιο, έχει νέες πνευματικές αναρτήσεις μπροστά και πίσω, καθώς και ανανεωμένη εμφάνιση. Το εσωτερικό είναι πλήρως προσαρμόσιμο στις απαιτήσεις του τυχερού ιδιοκτήτη, ενώ διαθέτει αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες, όπως την οθόνη των 12,3 ιντσών και σύστημα νυχτερινής όρασης.

Kάτω από το καπό, υπάρχει ο V12 των 6,75 λίτρων, που με την βοήθεια δύο turbo, η ισχύς φτάνει τους 570 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Όσο για τη τιμή της υπολογίστε τουλάχιστον 450.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο Audi Q4 e-tron
DS3 Esprit de Voyage: Νέα έκδοση με ταξιδιάρικο στιλ
Ένας στους πέντε αγοράζει πλέον ηλεκτρικό!