Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μετά τη Μπιγιονσέ πήρε μία και ο Ικάρντι!

Ελλάδα 7:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μετά τη Μπιγιονσέ πήρε μία και ο Ικάρντι!

ΝΕΑ

Μετά τη Μπιγιονσέ πήρε μία και ο Ικάρντι!

ΝΕΑ

Μπορεί οι ποδοσφαιρικές μετοχές του Μάουρο Ικάνρτι να κάνουν limit down, ωστόσο η απόκτηση μιας συλλεκτικής Rolls-Royce Boat Tail, αξίας περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ, του ανεβάζουν τη διάθεση.

Advertisement
Advertisement

Όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές, έτσι και ο Μάουρο Ικάρντι έχει αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά, βέβαια, ο 30χρονος Αργεντίνος επιθετικός το… απογείωσε, αφού δαπάνησε γύρω στα 25 εκατομμύρια ευρώ, για ν’ αποκτήσει μια (ούτως ή άλλως συλλεκτική, καθώς παράχθηκαν τρία μόνο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα κατέληξε στη Beyonce) Rolls-Royce Boat Tail.

Πρόκειται -και λόγω του υπέρογκου κόστους κτήσης- για ένα μοντέλο-σημείο αναφοράς για τη Rolls-Royce. Το αδιαμφισβήτητο highlight του αυτοκινήτου, είναι αυτό που η φίρμα ονομάζει «hosting suite». 

Με το πάτημα ενός κουμπιού το πίσω κομμάτι ανοίγει σε στιλ φτερών πεταλούδας και οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους δύο ψυγεία, πανάκριβα σερβίτσια της Christofle, ανακλινόμενη ομπρέλα, τραπεζάκια και σκαμπό από ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό, υπάρχει ο V12 twin-turbo των 6.750 κ.εκ. και των 571 ίππων. Ο Ικάρντι ξεκίνησε την καριέρα του ως το επόμενο next big thing της Αργεντινής, αλλά η καριέρα του παρουσίασε μια στασιμότητα, μετά την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη Γαλατάσαραϊ.

Φαίνεται, πάντως, ότι αυτή η λεπτομέρεια δεν πτοεί καθόλου το ηθικό του και τη διάθεση να εμπλουτίσει τη συλλογή αυτοκινήτων του με την «αφρόκρεμα» της Rolls-Royce. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Advertisement

Αυτή είναι η… Rolls Royce των Κινέζων (+video)

Πόσα χρόνια λέτε πως έφτιαχναν τη Rolls Royce Phantom Syntopia;

Advertisement

Το απλυτο ρεκόρ πωλήσεων στην ιστορία της πέτυχε η Rolls Royce