Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι οδηγούν οι «Galacticos»;

Ελλάδα 17:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι οδηγούν οι «Galacticos»;

ΝΕΑ

Τι οδηγούν οι «Galacticos»;

ΝΕΑ

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβαν τις νέες BMW και δείχνουν χαρούμενοι.

Advertisement
Advertisement

Το βέβαιο είναι ότι αν καθυστερήσουν να βρουν το δρόμο προς το προπονητικό κέντρο, οι αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν τα κατάλληλα εταιρικά αυτοκίνητα, για να κατευνάσουν τον πιθανό εκνευρισμό του Κάρλο Αντσελότι.

Οι ακριβοπληρωμένοι αστέρες του πιο επιτυχημένου κλαμπ στον πλανήτη, παρέλαβαν τις νέες BMW τους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε ο επίσημος χορηγός και που έλαβε χώρα στο Real Madrid City στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Advertisement
Advertisement

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που θα πρέπει να οδηγούν για όλες τις επίσημες εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ανεξάρτητα από το πόσο ακριβή είναι αυτή η Rolls-Royce ή αυτή η Bentley που έχουν στην ιδιωτική συλλογή τους.

Η BMW παρουσίασε τέσσερα μοντέλα από τα οποία μπορούσαν να επιλέξουν οι παίκτες, ο προπονητής και ο πρόεδρος: i4, i7, iX και XM. Το πιο δημοφιλές από όλα ήταν και το πιο ακριβό από όλα: το ηλεκτροκίνητο crossover XM, το οποίο ξεκινά από σχεδόν 180.000 ευρώ στην Ισπανία και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Advertisement

Το νέο μεγάλο αστέρι των «μερένχες», Τζουντ Μπέλιγχαμ ο Ροντρίγκο, ο Κέπα, ο Καρβαχάλ και ο Κουρτουά, ήταν μερικοί από τους παίκτες που οδήγησαν την XM στο σπίτι τους.

Advertisement

Και έχουν κάθε λόγο να το κάνουν. Η XM τροφοδοτείται από τον V8 TwinPower Turbo 4,4 λίτρων, ο οποίος λειτουργεί παράλληλα με έναν ηλεκτροκινητήρα για συνολικά 644 ίππους 800 Nm ροπής, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων με μηχανικό Steptronic.

Επτά άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του Βινίσιους και του Λούκας Βάσκεθ, πήγαν για το i4 sedan . Αυτό επέλεξε και ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι. Η iX επιλέχθηκε από άλλους επτά παίκτες, με τον Νταβίντ Αλάμπα και τον Λούκα Μόντριτς, να έχουν την τιμητική τους.

Advertisement

Ο Νάτσο ήταν ο μόνος παίκτης που πήγε για το BMW i7 sedan, στη διαμόρφωση xDrive60, με συνδυαστική ισχύ 536 ίππων. Έκανε την ίδια επιλογή με τον πρόεδρο του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μετά τη Μπιγιονσέ πήρε μία και ο Ικάρντι!
Τι οδηγούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ;
Τι οδηγούν οι παίκτες του Ολυμπιακού;