Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι άλλο μας έδειξε ο Πανόπουλος από το Chaos;

Ελλάδα 18:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι άλλο μας έδειξε ο Πανόπουλος από το Chaos;

ΝΕΑ

Τι άλλο μας έδειξε ο Πανόπουλος από το Chaos;

ΝΕΑ

Με αργά αλλά σταθερά βήματα ο Σπύρος Πανόπουλος ολοκληρώνει την κατασκευή του Chaos.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί το χρονοδιάγραμμα για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ελληνικού υπεραυτοκινήτου Chaos να έχει αλλάξει αρκετές φορές, όμως το project συνεχίζει κανονικά.

Ο δημιουργός του Σπύρος Πανόπουλος έχει δεχτεί έντονη κριτική γι’ αυτό, ωστόσο οι αρχές του είναι να φτιαχτεί ένα όχημα το οποίο στη συντριπτική του πλειοψηφία θα έχει κατασκευαστεί στην Ελλάδα από ελληνικά χέρια.

Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει θα μπορούσε ήδη να έχει ολοκληρώσει το Chaos χρησιμοποιώντας αξεσουάρ και ανταλλακτικά από το εξωτερικό. Ωστόσο παραμένει πιστός σε όσα έχει πει, δηλαδή να φτιάξει ένα όχημα με πράγματα που έχει κατασκευάσει στην Ελλάδα και έχουν φτιαχτεί από 3D εκτυπωτές.

Advertisement
Advertisement

Και πάλι… τιτάνιο

Τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί από τα social media και αυτό διότι έχει επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση του Chaos. Αυτή τη φορά ανέβασε ένα ακόμα αξεσουάρ του οχήματος και συγκεκριμένα το κομμάτι που βρίσκεται μεταξύ ανάρτησης και μουαγιέ (από τη μέση περνά το ημιαξόνιο).

Το συγκεκριμένο είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο (όπως και η ανάρτηση), έχει κατασκευαστεί στην Ελλάδα και είναι τυπωμένο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
CHAOS: Τελικά… υπάρχει και τι ισχύει με όσα ακούγονται;
Τι κοινό έχει το Ελληνικό Hypercar των 3.000 ίππων με την NASA;
Πάτησε… Ελλάδα η κορυφαία Lamborghini Urus Performante των 666 ίππων

Advertisement