Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι λέτε για μία καυτή έκδοση του Nissan Juke;

Ελλάδα 11:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι λέτε για μία καυτή έκδοση του Nissan Juke;

ΝΕΑ

Τι λέτε για μία καυτή έκδοση του Nissan Juke;

ΝΕΑ

Στην πρώτη του γενιά η Nissan τόλμησε να παράγει -έστω και σε λίγα κομμάτια- το Juke-R.

Advertisement
Advertisement

Θα μπορούσε να επαναλάβει άραγε κάτι αντίστοιχο ή θα ήταν μεγάλη υπερβολή;

Για την ιαπωνική εταιρεία που οφείλει να παραμείνει ταπεινή και συμμορφωμένη με τις αυστηρές νόρμες των χαμηλών ρύπων είναι πολύ δύσκολο να κάνει τέτοια σχέδια. Για τους υπόλοιπους τα όνειρα δεν κοστίζουν τίποτα και ειδικά για τους ανθρώπους του Kolesa.ru που σχεδίασαν το καυτό Juke όπως ακριβώς θα το ήθελαν.

Αυτό που δημιούργησαν μοιάζει ιδιαίτερα ρεαλιστικό και μπορούμε να πούμε πως αν ποτέ η Nissan ήθελε να περάσει στην παραγωγή ένα πανίσχυρο Juke, θα μπορούσε να λάβει υπόψη της τα σχέδια που βλέπουμε στις φωτογραφίες των Ρώσων. Σε αυτές διακρίνονται τα ενισχυμένα πλαϊνά μαρσπιέ, η μεγάλη εισαγωγή, οι νέοι προβολείς, η μεγάλη αεροτομή, ο διαχύτης και οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Οι Ρώσοι που για λίγο άφησαν τον Πούτιν και την επεκτατική του διάθεση, προτίμησαν να ονειρεύονται ένα Juke… Nismo με καρδία GT-R. Θα μπορούσε δηλαδή να φιγουράρει με twinturbo V6 χωρητικότητας 3,8 λίτρων και απόδοση που ξεπερνά τους 600 ίππους και τα 650 Nm ροπής.

Κάτι τέτοιο -αν και θα το ήθελαν- δεν φαίνεται να είναι στα σχέδια των Ιαπώνων που προτιμούν να σχεδιάζουν αυτό τον καιρό ηλεκτροκινητήρες και υβριδικό σύστημα που θα χαρίσει οικονομία, παρά να προκαλέσουν επιπλέον θόρυβο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα ηλεκτρικά Nissan έως το 2030 (video)
Δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS
Ειδική έκδοση Nissan Juke… κατευθείαν από την Gotham!