Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD 2022-1

Ford Mustang Mach-E: Με όφελος 8.000 ευρώ

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Mustang Mach-E: Με όφελος 8.000 ευρώ

FORD 2022-1

Ford Mustang Mach-E: Με όφελος 8.000 ευρώ

FORD 2022-1

Η πανίσχυρη και με σπορ χαρακτήρα Ford Mustang Mach-E διατίθεται πλέον στην χώρα μας με όφελος 8.000 ευρώ, όντας ακόμα πιο ελκυστική σε ένα κοινό που θέλει να κάνει τη μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Με τη νέα αμιγώς ηλεκτρική Μustang Mach-E η Ford ξεκινά μία εντελώς νέα εποχή για την εταιρία αλλά και για την ηλεκτροκίνηση στην Ευρώπη, φέρνοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία των premium ηλεκτρικών μοντέλων. Και μαζί την αύρα ενός κλασικού σπορ μοντέλου, της ιστορικής Mustang, μέσα από την οποία η Ford συνεχίζει την μεγάλη παράδοση στην δημιουργία ξεχωριστών αυτοκινήτων.

Η Mustang Mach-E είναι ένα αυτοκίνητο που έρχεται να θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία του όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις και τον σπορ χαρακτήρα, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τη μοναδική σε έμπνευση σχεδίαση και την πρακτικότητα του αμαξώματος.

Εκρηκτική σε επιδόσεις και ταυτόχρονα απόλυτα εστιασμένη στις σπορ καταβολές της Ford, η Μustang Mach-E είναι ένα καθηλωτικό αυτοκίνητο, έτοιμο να συνεπάρει τον οδηγό του με την άνεση, την πολυτέλεια, την αθόρυβη λειτουργία αλλά και τον οικολογικό της χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα παρέχεται σε μία σειρά από ενδιαφέρουσες εκδόσεις, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε αγοραστή. Ο βασικός διαχωρισμός σχετίζεται με την ύπαρξη δύο εκδόσεων σε μπαταρίες και δύο επιλογές σε μετάδοση της κίνησης, μόνο πίσω ή τετρακίνηση.

Οι εκδόσεις με τη μικρή και μεγάλη μπαταρία (standard-range και extended-range, αντίστοιχα) μηδενίζουν το άγχος της αυτονομίας προσφέροντας αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία μέχρι και 610 km (μικτός κύκλος) σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP.

Advertisement

Η πισωκίνητη Mustang Mach-E αποδίδει ισχύ 269 ίππων στην έκδοση με τη μικρή μπαταρία (standard-range), 294 ίππους σε εκείνη με τη μεγαλύτερη (extended-range) και ροπή 430 Nm εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h από 6,1 μέχρι 6,2 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Η τετρακίνητη Mustang Mach-E αποδίδει ισχύ 269 ίππων με την standard-range μπαταρία, 351 ίππους με την μπαταρία extended-range και ροπή 580 Nm εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h από 5,1 μέχρι 5,6 δευτερόλεπτα.

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η εκπληκτική Mustang Mach-E GT, η οποία διατίθεται στάνταρ με τετρακίνηση και την μεγάλη μπαταρία. Η ισχύς φθάνει τους 487 ίππους, η ροπή τα 680 Nm, ενώ οι επιδόσεις της είναι καταιγιστικές, επιτυγχάνοντας το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Η φόρτιση της μπαταρίας είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία. Μάλιστα μέσω του προαιρετικού φορτιστή Ford Connected Wallbox, παρέχεται ταχύτατη οικιακή φόρτιση. Στην έκδοση των 11 kW για παράδειγμα, η φόρτιση της μπαταρίας μιας Mustang Mach-E μπορεί να φθάσει από το 10 έως το 80% σε λιγότερο από 6 ώρες.

Πέρα από το κορυφαίο ηλεκτρικό υπόβαθρο, η Mustang Mach-E εστιάζει και στην ικανοποίηση του οδηγού. Ο σπορ χαρακτήρας αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο από τις ειδικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, τις εξελιγμένες αντιστρεπτικές δοκούς, το πολύ άμεσο σύστημα διεύθυνσης, τα οποία όλα έχουν προσαρμοστεί στις υψηλότερες απαιτήσεις των Ευρωπαίων οδηγών.

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και καλύπτονται από την 8ετή εγγύηση FordProtect για να απολαμβάνετε πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι με το νέο, δεύτερο κύκλο του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» που εφαρμόζεται με αναδρομική μάλιστα ισχύ από τον Δεκέμβριο του 2021, όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις της ηλεκτρικής Mustang Mach-E, συμπεριλαμβανομένης της GT, επωφελούνται με επιδότηση που τώρα ξεκινά από τα 8.000€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διαθέσιμη και online η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E
H Ford Mustang Mach-E GT ηλέκτρισε το catwalk του Hautes Grecians 2022
Ford Mustang Mach-E: Εκδόσεις για όλα τα γούστα