Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι κρύβει η πρώτη ηλεκτρική Lamborghini; (+video)

Ελλάδα 16:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι κρύβει η πρώτη ηλεκτρική Lamborghini; (+video)

ΝΕΑ

Τι κρύβει η πρώτη ηλεκτρική Lamborghini; (+video)

ΝΕΑ

Το από καιρό αναμενόμενο πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Lamborgini αποκαλύπτεται σε ένα video-teaser που έδωσε η εταιρία.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini ετοιμάζεται και αυτή να μπει στην ηλεκτρική εποχή, με ένα νέο μοντέλο το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 18 Αυγούστου. Μέχρι τότε, η εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό video-teaser έτσι ώστε να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

Το τελευταίο teaser παρέχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και αφήνει να εννοηθεί ότι το πρωτότυπο θα είναι πιθανότατα ένα crossover, παρόμοιο με το μοντέλο Urus.

Αν και η τελική επιβεβαίωση εκκρεμεί, αυτή η κίνηση θα ευθυγραμμιζόταν με τα επιτυχημένα στοιχεία πωλήσεων της Urus, που ξεπέρασε τις συνδυασμένες πωλήσεις των Aventador και Huracan πέρυσι.

Advertisement
Advertisement

Το teaser βίντεο παρουσιάζει χαρακτηριστικές διαιρούμενες μονάδες φωτισμού, με κομψούς προβολείς LED τοποθετημένους στο πάνω μέρος. Από τις εικόνες βλέπουμε ότι το σχήμα θα έχει έντονες γωνίες και δυναμική σχεδίαση.

Επιπλέον, η Lamborghini αποκάλυψε εν μέρει το προφίλ του οχήματος νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Ο σχεδιασμός παρουσίαζε μια αισθητική εμπνευσμένη από την Estoque, με ένα έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ που συνεχίζει στην οροφή.

Advertisement

Αν και η Lamborghini έχει κρατήσει πολλές λεπτομέρειες εμπιστευτικές, στο παρελθόν έχει υπονοήσει κάτι “νέο και πραγματικά συναρπαστικό”.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι αυτό το πρωτότυπο θα χρησιμεύσει ως μια πρόγευση από το πολυαναμενόμενο τέταρτο μοντέλο της, το οποίο θα ξεκινήσει να παράγεται πριν από το τέλος της δεκαετίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο θα πουληθεί αυτή η Lamborghini Miura;
Πότε θα πωλείται η ηλεκτρική Lamborghini;
Μην αγοράσετε Ferrari, Lamborghini κ.λπ. πριν διαβάσετε αυτό!