Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι κρύβει η παράξενη διαρροή της νέας Porsche Cayenne;

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι κρύβει η παράξενη διαρροή της νέας Porsche Cayenne;

ΝΕΑ

Τι κρύβει η παράξενη διαρροή της νέας Porsche Cayenne;

ΝΕΑ

Αν και η εταιρία προσπαθεί να κρατήσει κρυφές τις αλλαγές που έχουν γίνει στη νέα Cayenne, μία μικρή «απροσεξία» την έβγαλε στην δημοσιότητα.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η Porsche ετοιμάζει την Cayenne της επόμενης γενιάς. Μάλιστα η ίδια η εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα και τις πρώτες εικόνες από το σαλόνι της.

Όμως μία νέα διαρροή κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και δείχνει πλέον και την εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου, κάτι που είχε μείνει μυστικό μέχρι σήμερα.

Βέβαια οι εικόνες δεν είναι πολύ καθαρές, μιας και προέρχονται από μία πολύ “παράξενη” πηγή: το σύστημα infotainment του ίδιου του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Από τις εικόνες αυτές βλέπουμε ότι υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο εμπρός μέρος, και ιδίως στα φωτιστικά σώματα τα οποία είναι πλέον πιο τετράγωνα και με τέσσερα οριζόντια LED στοιχεία το καθένα. Τα νέα αυτά φώτα οδήγησαν και στην επανασχεδίαση του εμπρός καπό.

Υπάρχουν επίσης αλλαγές στη μάσκα και στις εισαγωγές αέρα, που είναι πλέον μεγαλύτερες και με δύο μπάρες να τις διατρέχουν οριζόντια.

Advertisement

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές δεν είναι τόσο μεγάλες, εκτός από τη νέα φωτιζόμενη μπάρα LED που διατρέχει όλο το πλάτος του αμαξώματος. Υπάρχουν επίσης και μικρές αλλαγές στα φωτιστικά σώματα, θυμίζοντας λίγο περισσότερο την Taycan.

H Porsche θα κάνει την πλήρη αποκάλυψη της νέας Cayenne στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης στις 18 Απριλίου. Μέχρι τότε ίσως υπάρξουν και νέες διαρροές για την τελική μορφή του αυτοκινήτου έτσι ώστε να έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εφεύρεση του… 1860 για τον ήχο των Porsche
Σε ποια χώρα οι 15χρονοι έφηβοι οδηγούν Porsche χωρίς δίπλωμα;
Έτσι είναι η ανανεωμένη Porsche Cayenne (+video)