Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τί είναι αυτό που κάνει το Peugeot e-2008 να ξεχωρίζει;

Ελλάδα 2:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τί είναι αυτό που κάνει το Peugeot e-2008 να ξεχωρίζει;

ΝΕΑ

Τί είναι αυτό που κάνει το Peugeot e-2008 να ξεχωρίζει;

ΝΕΑ

Το e-2008 αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο μικρομεσαίο ηλεκτρικό SUV. H Peugeot λοιπόν, σας παροτρύνει να έχετε αποκλειστικά ένα αυτοκίνητο για όλες σας τις ανάγκες και δη ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Οι διαστάσεις για τους χώρους των επιβατών είναι οι μεγαλύτερες της κατηγορίας, ενώ σίγουρα ξεχωρίζει και το ιδιαίτερο εσωτερικό. Εδώ η τεχνολογία παντρεύεται την λειτουργικότητα και μαζί την υψηλού επιπέδου αισθητική.

Το i-Cockpit έχει εννοείται τον πρώτο ρόλο, με εντυπωσιακές απεικονίσεις/ενδείξεις. Αυτές αφορούν τόσο την αυτονομία του ηλεκτρικού SUV της Peugeot όσο και τον τρόπο κίνησης του (Power, Eco και Charge).

Ο υπερσύγχρονος ψηφιακός πίνακας οργάνων με την τρισδιάστατη απεικόνιση, διαθέτει πολύ καλά γραφικά και δίνει την πληροφόρηση που χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή.

Advertisement
Advertisement

Η απεικόνιση με τη ροή της ενέργειας από και προς την μπαταρία και τα εναπομείναντα χιλιόμετρα αυτονομίας είναι πολύ κατατοπιστική. Στην κεντρική κονσόλα, η μεγάλη οθόνη αφής βρίσκεται στο κέντρο ενώ κάτω από αυτήν υπάρχουν τα πλήκτρα (στυλ πιάνου ή αεροπορικού τύπου) με την μεταλλική αίσθηση να προσδίδει αέρα ποιότητας ενισχύοντας στο έπακρο τη high tech εικόνα.

Advertisement

Η τεχνολογία προσθέτει επίσης και πρακτικότητα, με πλούσια γραφικά και γρήγορες αντιδράσεις από την μία σελίδα στην άλλη ενώ το σύστημα υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές: Sat-nav, Apple CarPlay και Android Auto , ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου, κάμερα οπισθοπορείας.

Πολύ χρήσιμοι είναι επίσης οι αισθητήρες στάθμευσης, τα θερμαινόμενα καθίσματα, ο κλιματισμός, οι προβολείς LED με υποβοήθηση μεγάλης δέσμης και πολλές τεχνολογίες ασφαλείας – καταλυτικές σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο.

Advertisement

Η εικόνα εντός χαρακτηρίζεται premium και είναι προχωρημένη σχεδιαστικά. Τα καθίσματα (ιδιαίτερα της έκδοσης GT) είναι άνετα, όμορφα και συμβάλουν όχι μόνο στην άνεση αλλά και στην πολυτέλεια.

Σημειώστε δε πως δεν κουράζουν στις μακρινές διαδρομές. Η επένδυση αλκαντάρα προσθέτει ποιότητα και στυλ στο μάξιμουμ. Συνολικά νιώθεις cool στο προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού SUV Peugeot e-2008.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot e-2008: Η απόλυτη λύση για την σύγχρονη ηλεκτροκίνηση
Peugeot e-2008: H συναρπαστική πλευρά της ηλεκτροκίνησης
Peugeot e-2008: To ηλεκτρικό μέλλον των μικρών SUV