Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τη Ferrari 360 Spider του David Beckham, ποιος θα την πάρει;

Ελλάδα 3:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τη Ferrari 360 Spider του David Beckham, ποιος θα την πάρει;

ΝΕΑ

Τη Ferrari 360 Spider του David Beckham, ποιος θα την πάρει;

ΝΕΑ

Αυτή τη Ferrari 360 Spider είχε ο David Beckham όταν κέρδισε τον τίτλο της Premier League το 2002-2003 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς και το αυτοκίνητο είναι ιδανική περίπτωση αγοράς από κάποιον που λατρεύει τα αυτοκίνητα αλλά και το ποδόσφαιρο.

Η Ferrari 360 Spider του 2001 του David Beckham προσφέρεται προς πώληση στο Bibury του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο διάσημος Βρετανός ποδοσφαιριστής αγόρασε το αυτοκίνητο λίγο πριν μετακομίσει στην Ισπανία για να πάρει φανέλα βασικού στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θα έπαιζε δίπλα σε άλλους θρύλους του ποδοσφαίρου, όπως είναι Zinedin Zidan, o Ronaldo (ο Βραζιλιάνος) και ο Roberto Carlos.

Σε μαύρο χρώμα με μπεζ εσωτερικό, η συγκεκριμένη Ferrari είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο, που έχει στο κοντέρ του μόλις 12.713 χιλιόμετρα. Με 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων F1, σφυρήλατες ζάντες της BBS και εξάτμιση της Tubi, το πρώην αυτοκίνητο του Beckham είναι εκτός των άλλων, μια πολύ καλή περίπτωση αγοράς για κάποιον που του αρέσει η 360 Modena.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari 360 Spider έχει ένα V8 χωρητικότητας 3,6 λίτρων που αποδίδει 400 ίππους και 373 Nm ροπής, χάρη στα οποία από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, χρειαζεται μόλις 4,9 δευτερόλεπτα. Το ταμπελάκι της τιμής που έχει «κρεμάσει» ο πωλητής, γράφει το ποσό των 134.600 ευρώ, το οποίο κρίνεται αρκετά υψηλό- παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Red Bull RB19: Το νέο μονοθέσιο των πρωταθλητών!
Νέες χειμερινές προσφορές γνήσιων αξεσουάρ Toyota
Renault Group – CEA:  Εξελίσσουν τεχνολογία V2G