Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η MG στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η MG στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο

ΑΓΟΡΑ

Η MG στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο

ΑΓΟΡΑ

Νεα αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα, η οποία θα αποκαλύψει τα αυτοκίνητά της στο κοινό, στην Mobility στο Golden Hall…

Advertisement
Advertisement

Ο Όμιλος Συγγελίδη αναλαμβάνει την εισαγωγή και διάθεση των αυτοκινήτων MG στην ελληνική αγορά.

Το επίσημο καλωσόρισμα της MG στην Ελλάδα θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου σε ενημερωτική εκδήλωση για τους Δημοσιογράφους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο Ελληνικό κοινό θα γίνει στο event MOBILITY που θα γίνει απο της 14/9 στο Golden Hall.

Την εταιρεία θα εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Όμιλος Συγγελίδη ο οποίος και θα ανακοινώσει πληροφορίες σχετικά με τα επίσημα σημεία πώλησης και τα εξουσιοδοτημένα σημεία συντήρησης και επισκευής.

Advertisement
Advertisement

Αναμενεται και η επίσημη ανακοίνωση.

H MG είναι μία από τις πιο ιστορικές αυτοκινητοβιομηχανίες της Βρετανίας. Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1920 και έχει περάσει από διάφορες διακυμάνσεις.

Από τον όμιλο της Rover που ανήκε στην BMW τη δεκαετία του 1990 και την πώληση στη MG Rover το 2000, σήμερα η MG ανήκει σε κινεζικά χέρια και συγκεκριμένα στη SAIC Motor.

Advertisement

Πλέον, η MG Motor, που ιδρύθηκε το 2006, πουλά κυρίως ηλεκτρικά αυτοκίνητα (με εξαίρεση το plug-in υβριδικό MG EHS) τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε διάφορες αγορές της Ευρώπης. Ωστόσο, διαθέτει και συμβατικές turbo εκδόσεις βενζίνης 1.0 κ.εκ. και 1.5 κ.εκ.

Advertisement

Η γκάμα της περιλαμβάνει ηλεκτρικά crossover και SUV, όπως είναι τα MG4, MG5 και MG ZS. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις με μπαταρίες από 46 έως 62 kWh προσφέροντας αυτονομίες έως 450 χιλιόμετρα στο πρότυπο WLTP.

Ανάλογα με το μοντέλο υπάρχουν δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και ισχύ από 170 έως 429 ίππους. Το πιο εντυπωσιακό μοντέλο της μάρκας θεωρείται το επερχόμενο Cyberster που για πολλούς φαντάζει ως η ηλεκτρική εκδοχή του Mazda MX-5.

Στη Γερμανία η τιμή πώλησής των αυτοκινήτων MG ξεκινά -δίχως επιδότηση- λίγο πάνω από τις 32.000 ευρώ.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το ισχυρότερο MG παραγωγής ever!
Το μικρό της MG με απίστευτη αυτονομία και τιμή
Μεγαλύτερο από Boxster θα είναι το MG Cyberster