Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι ετοιμάζει μυστικά η Lamborghini με βάση τη θρυλική Countach; (+video)

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι ετοιμάζει μυστικά η Lamborghini με βάση τη θρυλική Countach; (+video)

ΝΕΑ

Τι ετοιμάζει μυστικά η Lamborghini με βάση τη θρυλική Countach; (+video)

ΝΕΑ

Με ένα μικρό video που βγήκε στο Twitter η Lamborghini αφήνει υπόνοιες ότι ετοιμάζει κάτι special και πάλι με βάση τον θρύλο της Countach.

Advertisement
Advertisement

H αναβίωση της Countach που έγινε πριν λίγο καιρό εντυπωσίασε τους πάντες και βεβαίως ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες. Όμως όπως όλα δείχνουν η Lamborghini έχει και κάποιες νέες ιδέες για κάτι ακόμα πιο σπέσιαλ για να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την παρουσίαση του πρωτοτύπου πάνω στο οποίο βασίστηκε η Countach.

To μικρό video-teaser έχει ως σύνθημα “έχουμε συναρπαστικά νέα για εσάς”, και αφήνει υποψίες ότι οι ιταλική εταιρία ετοιμάζει κάτι πιο “κλασικό” πάντα με βάση το θέμα της Countach.

Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, αν και υπάρχουν βάσιμα στοιχεία ότι η Lambo ετοιμάζει μία πλήρως αναπαλαιωμένη έκδοση της ορίτζιναλ Countach, δηλαδή του πρωτοτύπου πάνω στο οποίο βασίστηκε η έκδοση παραγωγής.

Το πρωτότυπο αυτό, με την ονομασία LP500 παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το 1971 και χρησιμοποιήθηκε αργότερα για δοκιμές με ατυχή κατάληξη σε ένα τρακάρισμα. Είχε έναν V12 των 3,9 λίτρων και ένα πλαίσιο από ατσάλινο χωροδικτύωμα.

Advertisement

Ο V12 ήταν πολύ κοντά στο μοντέλο που τελικά βγήκε στην παραγωγή, λίγα χρόνια αργότερα, το 1974. Το video που ανέβηκε στο Twitter δείχνει το εσωτερικό ενός κλασικού αυτοκινήτου και αφήνει υπόνοιες ότι πρόκειται για κάποιο restoration της αρχικής Countach.

Η Lamborghini λέει επίσης ότι το αυτοκίνητο που θα αποκαλυφθεί πρόσφατα είχε ανοίξει τον δρόμο για το μέλλον πριν 50 χρόνια, και τώρα επιστρέφει και πάλι στον δρόμο. Πάντως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι ετοιμάζουν στην Lamborghini. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρόκειται και πάλι για κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σώζεται αυτή η Lamborghini Countach;
Εντυπωσιακή η Lamborghini Countach της Monaco Auto Design
Αυτή είναι η πιο παλιά Lamborghini Countach