Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι αλλαγές έγιναν στο DS 4;

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι αλλαγές έγιναν στο DS 4;

ΝΕΑ

Τι αλλαγές έγιναν στο DS 4;

ΝΕΑ

Στην DS Automobiles άρχισαν πάλι να είναι περισσότερο δραστήριοι αναφορικά με τα μοντέλα της εταιρείας και το DS 4 είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη.

Advertisement
Advertisement

Το γεγονός τής δραστηριότητάς τους φαίνεται στο καινούργιο DS 4, το οποίο παρουσιάστηκε στις αρχές του 2021. Χωρίς να έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε, η DS Automobiles παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοσή του.

Αυτό έγινε όχι τόσο επειδή υπήρχε ανάγκη να γίνει αλλά για εναρμονιστεί και το hatchback όχημα της γαλλικής εταιρείας με τη γενικότερη φιλοσοφία που επικρατεί πλέον στον Όμιλο Stellantis, στον οποίο αυτή εντάσσεται.

Advertisement
Advertisement

 

Έτσι, το DS 4 απέκτησε αναβαθμισμένο λογισμικό σε ό,τι αφορά στην Plug-in Hybrid έκδοσή του (E-Tense 225) η οποία επιτρέπει αποτελεσματικότερη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας του υβριδικού συστήματος απ’ ό,τι ως τώρα.

Advertisement

Συγκεκριμένα, χάρη σε αυτό, το DS 4 μπορεί πλέον να κινηθεί ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο σε μια μέγιστη θεωρητική απόσταση έως 62 χλμ. αντί των 55 χλμ. που ήταν ως τώρα, δηλαδή μια αύξηση κατά 13%. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε διαφοροποίηση στην απόδοση του υβριδικού συστήματος το οποίο έχει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 224 ίππους (ονομαστικά, 225) και μέγιστη συνδυαζόμενη ροπή 360 Nm.

Advertisement

Έκτος αυτού, το DS 4 διατίθεται και σε μία ακόμα εξοπλιστική έκδοση, την «Opera», η οποία είναι η κορυφαία στην αντίστοιχη γκάμα τής DS Automobiles. Αυτή προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες (σημ.: «Line», «Trocadero» και «Rivoli») και -μεταξύ άλλων- διαθέτει την ανάρτηση «DS Active Scan Suspension» και  επένδυση από δέρμα nappa στο εσωτερικό τού οχήματος (σε χρωματισμό που η εταιρεία ονομάζει «Criollo Brown»).

 

Advertisement

Επιπλέον, περιλαμβάνονται θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ, ηλιοροφή, επιφάνεια επαγωγικής φόρτισης smartphone, ηλεκτρικά κινούμενη πίσω πόρτα, φιμέ κρύσταλλα και αλουμινένια πεντάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: DS 4 BlueHDi 130 EAT8
Η DS στην επαυξημένη πραγματικότητα
Video: DS 7 Crossback E-Tense 225, φινέτσα και τεχνολογία