Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Τα γυαλιά της Bugatti πάνε μόνο με Chiron

Ελλάδα 4:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα γυαλιά της Bugatti πάνε μόνο με Chiron

Car Gadget

Τα γυαλιά της Bugatti πάνε μόνο με Chiron

Car Gadget

Η Bugatti ξεκίνησε ακόμα μια σπουδαία συνεργασία για τη δημιουργία μιας συλλογής γυαλιών με τα σήματά της.

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti έχει πλέον ανοίξει ένα μεγάλο κεφάλαιο στον τομέα της κατασκευής premium αξεσουάρ έχοντας αναπτύξει στενές συνεργασίες με μεγάλους οίκους ανά τον κόσμο. Η τελευταία της συνεργασίας έχει να κάνει με τον θρυλικό σχεδιαστή Larry Sands, για την κατασκευή μιας νέας σειράς γυαλιών.

Ο Sands συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας στον κόσμο έχοντας εμπειρία 60 ετών. Στην καριέρα του έχει να επιδείξει πολλά μοναδικά κομμάτια και συνεργασίες με μεγάλους οίκους, ενώ έχει ασχοληθεί και με το σχεδιασμό γυαλιών.

Advertisement
Advertisement

Ο στόχος της συνεργασίας με την Bugatti είναι η δημιουργία μιας σειράς premium γυαλιών. Η σειρά ονομάζεται Collection One και αποτελείται από 9 διαφορετικά σχέδια και 37 μοναδικά μοντέλα. Όπως η ίδια η Bugatti αναφέρει αυτή είναι η πρώτη «ερωτική» σχέση της με τον κόσμο των γυαλιών.

Η σειρά γυαλιών του Larry Sands, εκτός από τον μοναδικό της σχεδιασμό θα διαφέρει και από την χρήση εκλεπτυσμένων υλικών. Χρυσός, ασήμι, Παλλάδιο, ανθρακόνημα και ξύλο είναι μερικά από τα σπάνια υλικά που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία προκειμένου να υλοποιήσει τα προϊόντα. Η κατασκευή τους θα γίνεται στην Ιαπωνία, ενώ το κόστος θα φτάνει τις 15.000 ευρώ ανά ζευγάρι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Bugatti Chiron Profilee τίναξε τη μπάνκα!
Τρελό: Μία Bugatti Chiron ξεμένει στην Αφρική! (+video)
Θέλεις Bugatti Chiron; Σκέψου τα service! (+video)

Advertisement