Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Koke;

Ελλάδα 10:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Koke;

ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Koke;

ΝΕΑ

Είναι το αστέρι της Atletico Μαδρίτης και δεν θέλει ούτε να προκαλεί αλλά ούτε και να περνά απαρατήρητος. Δείτε με τι κυκλοφορεί ο Jorge Resurreccion Merodio γνωστός ως Koke.

Advertisement
Advertisement

 

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου τον γνωρίζουν ως Koke. Οι «ψαγμένοι» τον καλούν με το πλήρες όνομά του. Ο λόγος για τον Ισπανό μέσο της Atletico Μαδρίτης Jorge Resurreccion Merodio, τον οποίο θεωρούν ως ένα από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Πρόσφατα, ο Koke, επισκέφθηκε την Porsche Madrid Oeste, από την οποία παρέλαβε μία ολοκαίνουργια Porsche Cayenne Turbo Coupe .

Advertisement
Advertisement

Στις εικόνες, που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του Twitter της Porsche Madrid Oeste, βλέπουμε τον Koke να ποζάρει μέσα (και εμπρός) από μία Cayenne Coupé . Ο μέσος της Atlético επέλεξε το αυτοκίνητο σε ένα κομψό σκούρο γκρι μεταλλικό χρώμα για το εξωτερικό, σε συνδυασμό με κόκκινη δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό την οροφή να είναι επενδεδυμένη με Alcantara και ένθετα αλουμινίου τόσο στην κεντρική κονσόλα, όσο και στο τιμόνι.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η Cayenne Turbo Coupé, έχει κινητήρα V8 biturbo 4.000 κ.εκ. με ισχύ 550 ίππους και μέγιστη ροπή 770 Nm διαθέσιμη από μόλις 1.960 σ.α.λ. Η κίνηση μεταδίδεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων που στέλνει ισχύ απευθείας σε όλους τους τροχούς. Η ταχύτερη Cayenne κάνει το 0-100 σε 3,9 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 286 χλμ (χωρίς κόφτη).

Advertisement