Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί η Barbie;

Ελλάδα 3:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί η Barbie;

ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί η Barbie;

ΝΕΑ

Οι πόρτες αλά φτερά μονόκερου, τα φώτα τύπου αστέρια και οι ζάντες στα χρώματα του ουράνιου τόξου κρύβουν με επιτυχία το μοντέλο που αποτελεί τη βάση.

Advertisement
Advertisement

Κάθε έκθεση αυτοκινήτου αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες ενήλικες που έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τελευταία λέξη της αυτοκίνησης. Η τρέχουσα, όμως, του Λος Άντζελες συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τους μικρούς μας φίλους. Ή μάλλον… για τις μικρές μας φίλες.

Διότι κάπου ανάμεσα στα περίπτερα των γνωστότερων κατασκευαστών υπάρχει μια όαση ροζ χρώματος, με αφίσες της Barbie και μεγάλη ατραξιόν ένα τετράτροχο διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Πρόκειται για το αυτοκίνητο της δημοφιλέστερης κούκλας στα χρονικά, το οποίο έχει την ονομασία “Barbie Extra Car”.  Οι πόρτες παραπέμπουν σε φτερά μονόκερου, τα φώτα και οι εξατμίσεις έχουν τη μορφή αστεριών, οι τροχοί είναι στα χρώματα του ουράνιου τόξου, και το εσωτερικό κατακλύζεται από ροζ επενδύσεις.

Advertisement
Advertisement

Η οροφή, επίσης, λάμπει δια της απουσίας της χαρίζοντας στο Barbie Extra Car μια… targa υπόσταση, που σίγουρα θα περνούσε απαρατήρητη από πολλές… περσόνες του Χόλυγουντ όπως για παράδειγμα η Paris Hilton.

Ουδείς, ωστόσο, μπορεί να πιστέψει τι κρύβεται πίσω από την εν λόγω μετατροπή. Ουσιαστικά πρόκειται για το αμιγώς ηλεκτρικό 500αράκι, Fiat 500e το οποίο ωστόσο δεν είναι οδηγήσιμο, μιας και δημιουργήθηκε για τις ανάγκες προώθησης των νέων παιχνιδιών της Barbie.

Μικροί και μεγάλοι θα απογοητευτούν όταν μάθουν ότι το αμάξωμα του οχήματος της έκθεσης ήταν σμιλευμένο από αφρό. Οι ρόδες του είναι, επίσης, ψεύτικες αφού βγήκαν από 3D εκτυπωτή και στη συνέχεια… ζωγραφίστηκαν στο χέρι.

Advertisement

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι, εφόσον το όχημα έπαιρνε σάρκα και οστά, θα είχε τις τεχνικές προδιαγραφές του Fiat 500e. Θα κινούταν δηλαδή είτε από έναν ηλεκτροκινητήρα 95 PS και μια μπαταριά των 23,8 kWh, είτε με ένα μοτέρ 118 PS και μπαταρία 42 kWh για κάλυψη 320 χλμ. με μια φόρτιση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Fiat 500e cabrio (42 kWh)
Το ηλεκτρικό Fiat 500 μπορεί και να «στρίψει» (+video)
Stellantis: Νέα Fiat Scudo και Ulysse