Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί η Alessandra Ambrosio;

Ελλάδα 19:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί η Alessandra Ambrosio;

ΝΕΑ

Τι αυτοκίνητο οδηγεί η Alessandra Ambrosio;

ΝΕΑ

Η 40χρονη Βραζιλιάνα καλλονή άφησε για λίγο στην άκρη το Audi Q8, απολαμβάνοντας τη βόλτα της με ένα εκ των πιο πολυτελών μοντέλων στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από την καλλίγραμμη σιλουέτα της και την επιβλητική παρουσία της στις πασαρέλες, η 40χρονη καλλονή Alessandra Ambrosio ξέρει να τραβά τα βλέμματα και μέσω των μοντέλων που κοσμούν το γκαράζ της.

Ως μητέρα δύο παιδιών, το supermodel από τη Βραζιλία συνηθίζει να επιλέγει κομψά τετράτροχα που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας.

Μόνο εντύπωση, λοιπόν, δεν είχε προκαλέσει η πρόσφατη εικόνα που έδειχνε το αγγελάκι της Victoria’s Secret, να επιβιβάζεται μαζί με το σκυλάκι της στην πολυτελή καμπίνα ενός Audi Q8.

Advertisement
Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stars and Their Cars (@starsandtheircars)

Advertisement

Η Alessandra Ambrosio, βέβαια, δεν τρέφει συμπάθεια μόνο στα SUV, μιας και φαίνεται πως αρέσκεται να απολαμβάνει την άνεση και των Grand Tourers.

Αδιάψευστος μάρτυρας αποτελεί μια πρόσφατη φωτογραφία του μοντέλου δίπλα σε ένα εκ των πιο πολυτελών μοντέλων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement

Η Bentley Continental GTC Mulliner (περί ης ο λόγος) συντρόφευσε την Alessandra σε μια χαλαρή βόλτα της στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Το απαστράπτον κάμπριο μοντέλο ξεχωρίζει με την απαράμιλλη πολυτέλειά του, η οποία είναι ευδιάκριτη ήδη από το εξωτερικό, με την επιβλητική Double Diamond μάσκα, τις αλουμινένιες 22αρες ζάντες των δέκα ακτινών και τα Satin Silver καλύμματα των καθρεφτών.

Advertisement

Στο εσωτερικό μεγάλα highlights είναι το περίτεχνο φινίρισμα του ρολογιού Breitling for Mulliner που κοσμεί το ταμπλό, το μοτίβο ρόμβων στην κεντρική κονσόλα, τα κεντημένα προσκέφαλα, αλλά και τα φωτιζόμενα μαρσπιέ.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, επίσης, συγκεντρώνουν και οι επιδόσεις που εξασφαλίζει ο 4λιτρος V8 twin-turbo των 550 ίππων και 770 Nm ροπής. Η ολοκλήρωση του σπριντ 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 4,0 δλ. και μπορεί να μειωθεί στα 3,7 δλ. εφόσον επιλεχθεί η έκδοση με τον W12 των 6.000 κ.εκ.

Η 40χρονη σήμερα Alessandra Ambrosio είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα των τελευταίων δεκαετιών και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Διατηρεί τη δική της εταιρία με μαγιό, τα «GAL Floripa», μαζί με την αδελφή της, Aline Ambrosio, και την καλύτερή της φίλη, Zizel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φοβερές συλλογές αυτοκινήτων διασήμων
Λεμπρόν Τζέιμς: Τα αυτοκίνητα του Βασιλιά;
Μαραντόνα: Ένας χρόνος χωρίς το «Θεό» και τα… αυτοκίνητά του