Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θωρακισμένο Toyota Land Cruiser από Kαναδούς  (+video)

Ελλάδα 0:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θωρακισμένο Toyota Land Cruiser από Kαναδούς (+video)

ΝΕΑ

Θωρακισμένο Toyota Land Cruiser από Kαναδούς (+video)

ΝΕΑ

Οι VIP πελάτες συνηθίζουν να περνούν από έξτρα θωράκιση τις λιμουζίνες τους για να νιώσουν περισσότερο ασφαλείς.

Advertisement
Advertisement

Η καναδική εταιρεία Inkas αναλαμβάνει αυτό ακριβώς το έργο, με πιο πρόσφατο το παράδειγμα αυτό του νέου Toyota Land Cruiser.

Το ιαπωνικό SUV έχει καταφέρει να περάσει στην premium κατηγορία, ενώ το ύψος και ο επιβλητικός του χαρακτήρας το κάνουν ιδανικό αντικαταστάτη μιας παραδοσιακής λιμουζίνας. Τί του λείπει; Για εμάς τίποτα, για την Inkas Armored που γνωρίζει καλά τους πελάτες της έλειπε περισσότερη ενίσχυση.

Advertisement
Advertisement

Να αντέχει επίθεση από χειροβομβίδες, σφαίρες από AK-47 και κάθε λογής απρόβλεπτη καθημερινότητα για ένα πρόσωπο με… κακές συναναστροφές. Ακόμη το θωρακισμένο Land Cruiser διαθέτει ελαστικά Run Flat, χειρολαβές που προκαλούν ηλεκτροσόκ σε κάποιον που πάει να τις παραβιάσει και σύστημα ενδοεπικοινωνίας με άλλα οχήματα.

Η εταιρεία συνηθίζει να προχωρά σε θωράκιση κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες των απαιτητικών πελατών, ενώ δεν έχει μπει στη διαδικασία να εκδώσει τιμοκατάλογο για τις υπηρεσίες της. Αρέσκεται πάντως να εργάζεται πάνω σε κορυφαίες εκδόσεις, για αυτό και αν δείτε Land Cruiser από την Inkas, αυτό θα εφοδιάζεται πιθανότατα με V8 4,0 λίτρων ή με V6 turbodiesel 3,3 λίτρων. Επόμενο project για τους Καναδούς; Το Lexus LX600…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To κιτ βελτίωσης του νέου Land Cruiser κοστίζει όσο ένα Yaris!
Νέα στοιχεία για το θηριώδες Land Rover Defender 130
Mercedes G-Class: Tο θηρίο ανανεώνεται και εξηλεκτρίζεται

Advertisement