Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Θηρίο» το αναβαθμισμένο Range Rover

Ελλάδα 7:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Θηρίο» το αναβαθμισμένο Range Rover

ΝΕΑ

«Θηρίο» το αναβαθμισμένο Range Rover

ΝΕΑ

Με ακόμα περισσότερα άλογα και χλιδή που δεν έχει αντίπαλο, το Range Rover αποκτά περισσότερη αίγλη από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Η Land Rover προχώρησε σε μία σειρά από βελτιώσεις και αναβαθμίσεις στη ναυαρχίδα της γκάμας της, το Range Rover. Εκτός από περισσότερη ισχύ σε κάποιες εκδόσεις, προσέθεσε και πολλές περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης και διαμόρφωσης του εξοπλισμού.

Ξεκινώντας από τους κινητήρες, ο V8 twin turbo των 4,4 λίτρων απέκτησε mild υβριδικό σύστημα. Η ισχύς του έφθασε τους 615 ίππους και 750 Nm. Ο κινητήρας προσφέρεται αποκλειστικά στην έκδοση Range Rover SV.

Όσοι δεν χρειάζονται την έκδοση SV μπορούν να επωφεληθούν από την παρουσία των νέων αναβαθμισμένων εκδόσεων P460e και P550e. Οι εκδόσεις αυτές αποδίδουν 460 και 550 ίππους αντίστοιχα, καθώς επωφελούνται από ένα πιο δυνατό ηλεκτρικό μοτέρ των 221 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Οι plug-in υβριδικές εκδόσεις έχουν αυτονομία σύμφωνα με το εργοστάσιο στα 120 χιλιόμετρα, και η πιο ισχυρή από αυτές μπορεί να κάνει το 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα.

Εκτός από τις αλλαγές στους κινητήρες υπάρχει ένας “αέρας” ανανέωσης και στο υπόλοιπο αυτοκίνητο. . Για παράδειγμα, το Range Rover του 2024 διαθέτει το σύστημα infotainment Pivi Pro τελευταίας γενιάς με οθόνη αφής 13,1 ιντσών που περιλαμβάνει ακόμη και φωνητική βοηθό Amazon Alexa.

Advertisement

Η Land Rover έχει επίσης παρουσιάσει ένα νέο σύστημα Country Road Assist που λειτουργεί ως σύστημα Adaptive Cruise Control αλλά για μικρότερους, επαρχιακούς δρόμους.

Υπάρχει επίσης και το σύστημα Dynamic Response Pro, το οποίο επεμβαίνει στην λειτουργία της ενεργητικής ανάρτησης και μειώνει τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές.

Advertisement

Η πρόσφατη υπηρεσία SV Bespoke λειτουργεί ως το αποκορύφωμα της εξατομίκευσης για τα μοντέλα Range Rover Autobiography και SV και παρέχει στους αγοραστές πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία υλικών για τον διάκοσμο του σαλονιού καθώς και εσωτερικών και εξωτερικών φινιρισμάτων για να επιλέξουν.

Μάλιστα, τα εξωτερικά σήματα Range Rover  μπορούν να κατασκευαστούν ακόμη και από χρυσό 24 καρατίων.

Advertisement

Οι πελάτες που επιλέγουν να παραγγείλουν ένα όχημα μέσω της υπηρεσίας SV Bespoke έχουν πρόσβαση σε μία αποκλειστική διαδικασία δημιουργίας του δικού τους αυτοκινήτου, έχοντας δυνατότητα να επιλέξουν χρώματα, υλικά, φινιρίσματα και ότι χρειάζεται για εξατομίκευση του οχήματος.

Παρέχονται τουλάχιστον 391 χρωματισμοί υλικών για την καμπίνα, ενώ περισσότερα από 230 σατινέ και γυαλιστερά χρώματα διατίθενται για το αμάξωμα. Υπάρχει επίσης και η υπηρεσία Match to Sample όπου ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να δημιουργήσει το χρώμα που επιθυμεί με βάση κάποιο δείγμα που θα δείξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κύκλωμα έκλεβε πολυτελή SUV και Smart
Έτοιμο το νέο Range Rover Sport SV (+video)
Τo ηλεκτρικό Range Rover έρχεται