Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θέμα λίγων ημερών η αποκάλυψη του νέου VW Polo

Ελλάδα 19:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέμα λίγων ημερών η αποκάλυψη του νέου VW Polo

ΝΕΑ

Θέμα λίγων ημερών η αποκάλυψη του νέου VW Polo

ΝΕΑ

Η VW ανακοίνωσε την ημερομηνία αποκαλυπτηρίων του ανανεωμένου Polo και παράλληλα μας προσφέρει μια γεύση για την εμφάνισή του – Τι πρέπει να περιμένουμε;

Advertisement
Advertisement

Καθόλα έτοιμη να παρουσιάσει το ανανεωμένο Polo είναι η VW, όπως ανακοίνωσε επίσημα, δίνοντας, παράλληλα, στη δημοσιότητα και μια teaser φωτογραφία.

Στην τελευταία (κεντρική φωτογραφία του άρθρου) απεικονίζεται το μπροστινό μέρος του μικρού της μοντέλου όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει μια οριζόντια LED λωρίδα. Η τελευταία θα ενοποιεί τα φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι ανασχεδιασμένα και πλήρως ενσωματωμένα σε μια μικρότερη μάσκα.

Περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο Polo δεν προσφέρονται, αλλά όπως γνωρίζουμε, θα ενσωματωθούν νέοι προφυλακτήρες, στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα θα είναι μεγαλύτερα, ενώ θα υπάρχουν και δύο «ψευδοαπολήξεις» εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Διαφοροποιημένη, φυσικά, θα είναι και η καμπίνα, η οποία θα είναι πιο ψηφιοποιημένη, φιλοξενώντας ένα αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με μια ταχύτερη και πιο ευκρινή κεντρική οθόνη αφής. Επιπροσθέτως, θα συστηθούμε και με νέες επενδύσεις που θα ενισχύουν τον μοντέρνο χαρακτήρα του Polo.

Όσον αφορά το σύστημα πρόωσης, θα πρέπει να περιμένουμε τόσο κινητήρες βενζίνης όσο και πετρελαίου, με την απόδοση να κυμαίνεται μεταξύ 80 και 200 PS. Έκπληξη, τέλος, δεν θα μας προκαλέσει και η ύπαρξη ενός ήπια υβριδικού συνόλου.

Advertisement

Πλήρη εικόνα για το ανανεωμένο VW Polo θα έχουμε την Πέμπτη, 22 Απριλίου, όταν και γίνει η αποκάλυψή του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Στα χέρια μας το ηλεκτρικό Volkswagen ID.3
Από το Trabant στο VW ID.3 (+video)
Άρχισε η παραγωγή του VW ID.3 στο εργοστάσιο της Δρέσδης (video)

 

 

Advertisement