Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θέλετε 700 ίππους στην C8 Corvette;

Ελλάδα 9:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλετε 700 ίππους στην C8 Corvette;

ΝΕΑ

Θέλετε 700 ίππους στην C8 Corvette;

ΝΕΑ

Η ProCharger έχει έτοιμο το κιτ που κάνει την απόδοση της νέας κεντρομήχανης Corvette να φτάνει τους 700 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας με χωρητικότητα 6,2 λίτρων της C8 Chevrolet Corvette Stingray, αποδίδει 495 ίππους και για κάποιους η απόδοση αυτή δεν είναι αρκετή.

Για όσους αναζητούν πρόσθετη απόδοση, η ProCharger έχει την απάντηση. O βελτιωτικός οίκος ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το kit υπερπλήρωσης που φέρνει το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση του κινητήρα της C8 Corvette και έτσι μπορεί όποιος θέλει να έχει την απόλυτη Stingray τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστεί η νέα εργοστασιακή δυνατότερη έκδοση–  που θα είναι η Ζ06.

Advertisement
Advertisement

Ο υπερσυμπιεστής της ProCharger αποτελεί μέρος ενός σετ βελτιώσεων που αφορούν στον κινητήρα και έχουν τη λογική της plug and play λειτουργίας. Χωρίς ιδιαίτερες επεμβάσεις στο hardware, το kit με την τοποθέτηση του intercooler και του μηχανικού υπερσυμπιεστή, έχει μέγιστη τιμή ισχύος που φτάνει τους 700 ίππους. Το μόνο που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από την εταιρεία, είναι το τελικό κόστος για την απόκτηση του kit (αλλά και η μέγιστη τιμή της ροπής που θα αποδίδει ο κινητήρας της Corvette μετά την επέμβαση).

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ζήτηση της νέας Corvette

Η C8 Corvette είναι ένα “αυτοκίνητο 10 sec” (VIDEO)

Advertisement

Δεν είναι Ferrari όλα τα κόκκινα αυτοκίνητα (VIDEO)