Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Θέικη” Mercedes-AMG S63 Cabrio 1.000 ίππων από την Posaidon

Ελλάδα 16:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Θέικη” Mercedes-AMG S63 Cabrio 1.000 ίππων από την Posaidon

ΝΕΑ

“Θέικη” Mercedes-AMG S63 Cabrio 1.000 ίππων από την Posaidon

ΝΕΑ

“Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά” φαίνεται πως είναι το σύνθημα της γερμανικής εταιρίας βελτιώσεων Posaidon, κάτι που φαίνεται και από την τελευταία της δημιουργία Mercedes-AMG S63 Cabrio, με ισχύ που θα παραδέχονταν ακόμη και οι θεοί. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο που βλέπετε στις οθόνες είναι Mercedes-AMG S63 Cabrio προ ανανέωσης, η οποία έχει κάτω από το καπό της τον μεγάλο V8 των 5,5 λίτρων και δύο τούρμπο και όχι το τελευταίο 8κύλινδρο μηχανικό σύνολο της Mercedes των τεσσάρων λίτρων. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε καθόλου τον Γερμανό βελτιωτή στο να αυξήσει δραματικά την ιπποδύναμη του, κατά 420 ίππους και να φτάσει την συνολική ισχύ στους 1.005 ίππους. Μεγάλη αύξηση είχαμε φυσικά και για την ροπή που ξεπέρασε τα 140 κιλά.

Mercedes-AMG-S63-Cabrio-posaidon-640-2

Για να φτάσει σε αυτά τα νούμερα η Posaidon αύξησε την χωρητικότητα του μοτέρ από τα 5,5 στα 6,3 λίτρα με πολλή δουλειά στο ζύγισμα του στροφάλου, ενώ ανάλογης προσοχής έτυχαν οι υπερσυμπιεστές αλλά και η εισαγωγή.

Advertisement
Advertisement

Μετά από αυτές τις αλλαγές η γερμανική εταιρία βελτιώσεων ανακοινώνει 0-100 σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο λιγότερο από τη “στάνταρ” έκδοση με την τελική της Mercedes-AMG S63 να αγγίζει τα 350 χλμ. Σίγουρα ένα από τα ταχύτερα cabrio στον κόσμο.

Mercedes-AMG-S63-Cabrio-posaidon-640

Η Posaidon δεν ανακοινώνει τιμή για την μετατροπή που προτείνει και όσοι πιστοί προσέλθουν θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρία για τα περαιτέρω. Ωστόσο η εν λόγω βελτίωση μπορεί να γίνει σε όλα τα μοντέλα της Mercedes που φέρουν το συγκεκριμένο μοτέρ.