Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

The Last Dance: Τα αυτοκίνητα του Michael Jordan

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

The Last Dance: Τα αυτοκίνητα του Michael Jordan

ΝΕΑ

The Last Dance: Τα αυτοκίνητα του Michael Jordan

ΝΕΑ

Οι τάσεις του Netflix περιλαμβάνουν ένα νέο ντοκιμαντέρ, στο οποίο παρακολουθούμε την επαγγελματική πορεία ενός από τους καλύτερους παίχτες του NBA όλων των εποχών.

Advertisement
Advertisement

Ο Michael Jordan “προσγειώθηκε” στην ομάδα των Chicago Bulls το 1984, ενώ μέχρι και τη σεζόν 1997-1998 η ομάδα είχε κερδίσει 6 πρωταθλήματα. Ο Air Mike σταμάτησε για 18 μήνες και επέστρεψε το 1995. Η σειρά ξεκινάει από τα πρώτα χρόνια της ομάδας, καταφέρνοντας να μας μεταφέρει όλη την αγωνία και την αγάπη του κόσμου.

Από τα πρώτα χρόνια, ο “Mike” κυκλοφορούσε με Chevrolet Corvette. Βέβαια, αυτή φαίνεται και στο πρώτο επεισόδιο του “The Last Dance”. Ο Jordan έχει περάσει από πολλά (σπορ) αυτοκίνητα, αλλά η άδειά τους δεν έγραφε ποτέ το όνομά του, μιας και έφεραν είτε το όνομα της γυναίκας του είτε το όνομα της ομάδας. Κάποια από τα αυτοκίνητά του λοιπόν ήταν τα εξής:

Chevrolet Corvette ZR1 40th Anniversary Edition
Η ZR1 αποδίδει 450 ίππους και μόλις 448 υπάρχουν επάνω στον πλανήτη. Ωστόσο, οι 220 φέρουν τα χρώματα της ειδικής έκδοσης, όπως αυτή του MJ.

Advertisement
Advertisement

Mercedes SLR McLaren 722 Edition
Εντυπωσιακή και με 650 ίππους. Θυμίζουμε ότι τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,6 sec.

Aston Martin DB9 Volante
Το “ανοιχτό” βρετανικό μοντέλο ήταν μια από τις επιλογές του MJ.

Ferrari 599 GTB Fiorano
H GTB είναι η Ferrari των 612 ίππων με κινητήρα στο εμπός μέρος και οι κινητήριοι τροχοί να είναι οι πίσω.

Advertisement

Ferrari 512 TR
Κάποιοι θα θυμάστε και την εκθαμβωτική μαύρη Ferrari. H συγκεκριμένη κόστισε 188.000 ευρώ στις αρχές της δεκαετίας του 90 και πρόκειται για μια τροποποιημένη έκδοση της Testarossa. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πινακίδα είναι ειδική παραγγελία φυσικά.

Mercedes SL 55 AMG
Ο Άσσος του NBA οδηγούσε και μια “ανοιχτή” Mercedes SL 55 AMG, σε μαύρο χρώμα φυσικά.

Advertisement

Porsche 911
Μια συλλογή είναι ελλειπής εάν δεν βρίσκεται ανάμεσά της και μια Porsche 911. O Michael Jordan είχε στην κατοχή του και μία 911.