Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα πλήρωνες για λίγη… σκουριά στο αυτοκίνητό σου;

Ελλάδα 9:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα πλήρωνες για λίγη… σκουριά στο αυτοκίνητό σου;

ΝΕΑ

Θα πλήρωνες για λίγη… σκουριά στο αυτοκίνητό σου;

ΝΕΑ

Υπάρχουν αυτοί που πληρώνουν για να δώσουν ένα πιο σκουριασμένο look στο αυτοκίνητό τους, χαρίζοντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Land Rover Defender είναι απίθανο να σκουριάσει, μιας και αποτελείται στο σύνολό του από καλής ποιότητας αλουμίνιο. Ωστόσο, εάν για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσετε ότι τελικά λίγη σκουριά θα έδινε μια πιο όμορφη πινελιά στο σκληροτράχηλο αυτοκίνητο, τότε η πρόταση του Niels can Roij Design είναι αυτή που χρειάζεστε.

Ο Βέλγος σχεδιαστής, ο οποίος έχει αρκετές και ιδιαίτερες δημιουργίες στο βιογραφικό του, πρόσφερε στο βρετανικό SUV μια ξεχωριστή πινελιά. Πιο συγκεκριμένα, αντικατέστησε τους πλαϊνούς αεραγωγούς, καθώς και επιφάνειες του καπό του Defender με μεταλλικά σκουριασμένα μέρη. Αυτά τα κομμάτια έχουν οξειδωθεί με μια ειδική επιταχυντική διαδικασία και έπειτα έχουν βαφτεί ώστε να “φυλακιστεί” το σκουριασμένο look. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να επιλέξει από διάφορες τεχνοτροπίες σκουριάς, χαρίζοντας μια πιο φυσική “ομορφιά”.

Advertisement
Advertisement

Το σύνολο ολοκληρώνουν οι 22 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρωματισμό με την εταιρεία να προσφέρει την επιλογή της τοποθέτησης μιας λεπτής στρώσης μετάλλου, η οποία υπόσχεται ότι θα κρατήσει την ποιότητα και την εικόνα της ζάντας ανέπαφη για 20 χρόνια. Ακόμα, προαιρετικά υπάρχουν επιλογές επένδυσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου με vintage χρώματα, όπως είναι η κλασική καφέ απόχρωση.

Τιμές για τις παραπάνω τροποποιήσεις δεν είναι γνωστές, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι… προσιτό. Για περισσότερες πληροφορίες, μόνο επικοινωνώντας μέσω του σχεδιαστή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρικά τα επόμενα Land Rover Discovery Sport και Range Rover Evoque
Στα σκαριά μία pickup έκδοση του νέου Land Rover Defender
Πρώτη δοκιμή: Land Rover Discovery Sport P300e PHEV

Advertisement