Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά μία pickup έκδοση του νέου Land Rover Defender

Ελλάδα 6:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά μία pickup έκδοση του νέου Land Rover Defender

ΝΕΑ

Στα σκαριά μία pickup έκδοση του νέου Land Rover Defender

ΝΕΑ

Η Land Rover αμφιταλαντεύεται τον τελευταίο καιρό σε ότι αφορά την δημιουργία μίας pickup έκδοσης του νέας γενιάς Defender.

Advertisement
Advertisement

Με την άφιξή του στην αγορά, το νέο Land Rover Defender κατάφερε να αναστατώσει τόσο τους εκπρόσωπους του ειδικού Τύπου, όσο και τους απανταχού λάτρεις των off-road μοντέλων, που αποτελούν και την πλειοψηφία των δυναμικών πελατών της βρετανικής  φίρμας.

Παρατηρώντας την πολύ καλή εμπορική πορεία που σημειώνει το νέας γενιάς τετρακίνητο μοντέλο, τόσο στην τρίθυρη, όσο και στην πεντάθυρη έκδοσή του, οι ιθύνοντας της JLR έχουν στο μυαλό τους και την πιθανότητα μίας τρίτης εναλλακτικής αμαξώματος. Πιο συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο υπεύθυνος προγράμματος νέων μοντέλων της εταιρείας, διευθυντής του προγράμματος νέων μοντέλων, Nick Collins, υπάρχει λόγος για την εξέλιξη μίας pickup έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, ο Collins επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί για την δημιουργία ενός Defender pickup καθώς θα χρησιμοποιεί το ίδιο monocoque πλαίσιο αλλά δεν προέβη σε περισσότερες λεπτομέρειες. Φήμες προερχόμενες από βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι εάν και εφόσον κατασκευαστεί η συγκεκριμένη έκδοση του Defender, θα βασίζεται στην αντίστοιχη «110» με το μακρύ μεταξόνιο, χρησιμοποιώντας τα ίδια μηχανικά σύνολα, βενζίνης και πετρελαίου, ενώ φυσικά το παρόν θα δίνει το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης. Με την πιθανή δημιουργία του Defender pickup, η εταιρεία έχει στόχο την ισχυροποίησή της τόσο στις αγορές της Ευρώπης και ΗΠΑ, αλλά και σε αυτές της Ν. Αμερικής και Αφρικής.

Πηγή: X-Tomi Design

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Προηγμένη μέθοδος ανακύκλωσης αλουμινίου από την Jaguar Land Rover
1,5 εκατομμύρια κινητήρες Ingenium από την Jaguar Land Rover
BMW και Geely πιθανοί συνεργάτες της Jaguar Land Rover;