Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα καθυστερήσει η Alfieri

Ελλάδα 20:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα καθυστερήσει η Alfieri

ΝΕΑ

Θα καθυστερήσει η Alfieri

ΝΕΑ

Σε προηγούμενο δημοσίευμα κάναμε λόγο για την εβδομαδιαία παύση εργασιών στο εργοστάσιο της Maserati στο Γρουλιάσκο στις αρχές Νοεμβρίου. Εξέλιξη ενδεικτική των συνθηκών για την ιταλική μάρκα που όμως, έχει και συνέχεια…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Με τις πωλήσεις να έχουν «ξεφουσκώσει» το τελευταίο τρίμηνο, η διοίκηση της εταιρείας αναγκάστηκε να αναθεωρήσει τη στρατηγική της – ειδικά σε ότι αφορά στα μεγαλεπήβολα σχέδια για την προϊοντική επίθεση που θα ακολουθούσε το λανσάρισμα της Ghibli – από την οποία αναμφίβολα περίμεναν περισσότερα.

Η Levante, το πρώτο SUV στην ιστορία της Maserati αναμένεται να έρθει κανονικά την επόμενη χρονιά. Άλλωστε δεδομένης της δημοτικότητας της συγκεκριμένης κατηγορίας, αυτό είναι το γερό χαρτί που οι γείτονές μας έχουν σε ότι αφορά στις πωλήσεις.

Advertisement
Advertisement

Αντίθετα η εντυπωσιακή Alfieri που αποτελεί περισσότερο θέμα πρεστίζ παρά ουσίας, σύμφωνα με το Automobile Magazine δεν θα λανσαριστεί βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος. Αντίθετα, αυτό αναμένεται να γίνει το 2018, με τη roadster εκδοχή της Alfieri να έρχεται ένα χρόνο μετά.

Maserati-Alfieri-Cnceopt-c640

Maserati-Alfieri-Cnceopt-d640