Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία General Motors και Honda

Ελλάδα 23:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία General Motors και Honda

ΝΕΑ

Συνεργασία General Motors και Honda

ΝΕΑ

Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν σε πολλούς τομείς και θα μοιράζονται το νέο πλαίσιο και τις μπαταρίες Ultium της GM.

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτροκίνηση αλλά και όλες οι νέες υπηρεσίες που υπάρχουν ήδη και κυρίως αυτές που θα παρουσιάσουν στο άμεσο μέλλον οι αυτοκινητοβιομηχανίες χαρακτηρίζονται από ένα ιδιαίτερα υψηλό κόστος εξέλιξης και για αυτό οι πάντες αναζητούν συνεργασίες και συνέργειες.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν οι General Motors και Honda ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν χρησιμοποιώντας από κοινού το νέο πλαίσιο που παρουσίασε πέρυσι ο αμερικανικός όμιλος. Το νέο αυτό πλαίσιο μπορεί να υποστηρίξει τόσο μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και πλήρως ηλεκτρικά που θα χρησιμοποιούν και τις μπαταρίες Ultium της GM.

Τα μοντέλα των εκάστοτε εταιρειών που θα βασίζονται στο συγκεκριμένο πλαίσιο -η Honda έχει ήδη ανακοινώσει δύο ηλεκτρικά SUV έως το 2023- δεν θα είναι κλώνοι αλλά θα διατηρούν το στυλ και τα ιδιαίτερα γνωρίσματα κάθε μάρκας τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εξωτερικό τους σχεδιασμό.

Advertisement
Advertisement

Οι άλλοι τομείς στους οποίους θα συνεργαστούν οι δύο εταιρείες είναι οι αγορές, η έρευνα και η εξέλιξη καθώς και οι online υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης:

Το νέο Chevrolet Bolt EUV

Advertisement

GM: Τέλος στη βενζίνη…

Honda premium: To φίλτρο αέρα που σταματά τον Κορονοϊό

Advertisement