Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Θα κατασκευάσει η Nissan το Apple Car;

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα κατασκευάσει η Nissan το Apple Car;

Mobility

Θα κατασκευάσει η Nissan το Apple Car;

Mobility

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Nissan είναι «ανοιχτή» στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Apple για περίφημο αυτοκίνητο που φέρεται να ετοιμάζει η τελευταία.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan ενδιαφέρεται δυνητικά να συνεργαστεί με τον τεχνολογικό γίγαντα, σύμφωνα με το The Wall Street Journal.

Οι πληροφορίες προέρχονται από μια ερώτηση σχετικά με τη συνεργασία με την Apple κατά την τριμηνιαία παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Nissan. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Makoto Uchida δήλωσε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία στοχεύει να «συνεργαστεί με εταιρείες με γνώσεις και πολύ εμπειρία στον τεχνολογικό τομέα». Αν και ασαφής, αυτή η δήλωση έδειξε τουλάχιστον το ενδιαφέρον της Nissan για μια συνεργασία.

BMW i3 Concept (07/2011)

Η Apple φέρεται να διεξάγει συζητήσεις με πολλές ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες σχετικά με μια πιθανή συνεργασία, σύμφωνα με το The Wall Street Journal. Ο αναλυτής της αγοράς, Mio Kato, προβλέπει ότι η Nissan είναι «ο πιο πιθανός υποψήφιος για σοβαρές συζητήσεις με την Apple». Δεδομένης της εμβέλειας της Renault Nissan Mitsubishi Alliance, η αυτοκινητοβιομηχανία θα μπορούσε να δώσει στην Apple άμεση πρόσβαση σε αγορές σε όλο τον κόσμο. Η Apple είναι πλέον ανοιχτή σε συνεργασία με μια αυτοκινητοβιομηχανία για το αυτοκίνητό της, μετά και το τέλος των συζητήσεων με το Hyundai Motor Group για πιθανή συνεργασία.

BMW i3 Concept (07/2011)

Advertisement
Advertisement

Πηγή: Motor1

Διαβάστε ακόμα:
Νέο teaser της Nissan για το 400Ζ
Πρώτη δοκιμή: Νέο Nissan Micra 1.0 92 ps
Τελικά θα συνεργαστεί η Hyundai με την Apple;