Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Θα υπάρξει και συνέχεια μετά το Polestar 3

Ελλάδα 23:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα υπάρξει και συνέχεια μετά το Polestar 3

Mobility

Θα υπάρξει και συνέχεια μετά το Polestar 3

Mobility

Από την Polestar φαίνεται να είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο, το γεγονός πως θα υπάρχει Polestar 4 αλλά και 5 μέσα στα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από το 2024.

Advertisement
Advertisement

Το Polestar 3 είναι δρομολογημένο για να παρουσιαστεί μέσα στο 2022 και η εταιρεία ανακοινώνει πως από το 2024 θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο μοντέλο της.

Η συνέχεια στη γκάμα των μοντέλων της Polestar θα δοθεί με τα 4 και 5 όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Με το Polestar 3 να είναι προ των πυλών, μια και αναμένεται μέσα στο 2022, η εταιρεία προορίζει τη συνέχεια της επέκτασης της γκάμας με τα 4 και 5, για τα οποία έχουμε και την πρώτη «εικόνα» τους- αν και σκεπασμένα.

Advertisement
Advertisement

Το Polestar 4 θα είναι ένα SUV της μεγάλης (D) κατηγορίας, ενώ το Polestar 5 θα είναι ένα μεγάλο κουπέ (F-segment). Είναι αυτό που έχουμε δει ως πρωτότυπο με την ονομασία Precept και θα κατασκευάζεται στο Chongqing της Κίνας, με χρονολογία εκκίνησης της παραγωγής, το 2024. Ένα χρόνο νωρίτερα, το 2023, η εταιρεία θα ξεκινήσει την παραγωγή του Polestar 4 στο εργοστάσιο του Hangzhou Bay.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε Polestar θα κατασκευάζεται σε διαφορετική τοποθεσία, μια και το Polestar 2 παράγεται στο Luqiao και το Polestar 3 θα βγει από τη γραμμή συναρμολόγησης που η εταιρεία διατηρεί στο Charleston, του Ridgeville στην Νότια Καρολίνα. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η φήμη που ήδη κυκλοφορεί και θέλει το Polestar 4 να είναι η SUV έκδοση του Polestar 2– ή αν προτιμάτε, η Polestar έκδοσητου Volvo XC40.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε 30 χώρες μέχρι το ’22 η Polestar
Εμφανίστηκε και πιο δυνατό Polestar 2 στο Goodwood
Έτοιμο για αποκάλυψη το ηλεκτρικό SUV Polestar 3

Advertisement

 

 

 

Advertisement