Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Σε 30 χώρες μέχρι το ’22 η Polestar

Ελλάδα 16:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε 30 χώρες μέχρι το ’22 η Polestar

Mobility

Σε 30 χώρες μέχρι το ’22 η Polestar

Mobility

Η Polestar σκοπεύει να επεκτείνει την παρουσία παγκοσμίως με τη δημιουργία δικτύου που θα περιλαμβάνει 30 χώρες έως το τέλος του 2022.

Advertisement
Advertisement

Η εξειδικευμένη μάρκα με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα επιβεβαίωσε ότι θα επιταχύνει την επέκταση του δικτύου της με στόχο να βρίσκεται σε 30 χώρες μέχρι το τέλος του 2022.

Ο προηγούμενος στόχος της Polestar ήταν η είσοδος σε 18 νέες αγορές έως το τέλος του 2021. Η δήλωση της εταιρείας σχετικά με την ανάπτυξη του δικτύου, έκανε λόγο για υψηλή ζήτηση στα μοντέλα της, η οποία σε συνδυασμό με το πρώτο ψηφιακό επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθεί, της επιτρέπει να κάνει σχέδια για τόσο γρήγορη ανάπτυξη παγκοσμίως.

Advertisement
Advertisement

Ήδη ο αρχικός στόχος έχει επιτευχθεί κατά το ήμισυ, κάτι που σημαίνει πως μέχρι το τέλος του 2021 θα πρέπει να έχει φτάσει η Polestar σε 9 ακόμα χώρες. Ο Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar, δήλωσε κατά τη διάρκεια του 2021 IAA Mobility Show στο Μόναχο:

«Το μοναδικό μας επιχειρηματικό μοντέλο μας επέτρεψε να αναπτύξουμε την παραγωγική ικανότητα που χρειαζόμαστε για να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση. Η ψηφιακή μας προσέγγιση σημαίνει ότι μπορούμε να μπούμε πιο γρήγορα σε νέες αγορές και το κυριότερο, το δίκτυο υπηρεσιών που είναι ζωτικής σημασίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών είναι ήδη σε λειτουργία».

Advertisement

Η Polestar έχει ήδη ανακοινώσει νέες αγορές στη Μέση Ανατολή (Κουβέιτ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), την Αυστραλασία (Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Χονγκ Κονγκ, Νότια Κορέα και Σιγκαπούρη) και την Ευρώπη (Αυστρία, Δανία, Φινλανδία, Λουξεμβούργο και Ισλανδία) Η εταιρεία είναι ήδη παρούσα στις ΗΠΑ, την Κίνα, τον Καναδά, το Βέλγιο, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, τις Κάτω Χώρες, τη Νορβηγία και την Ελβετία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εμφανίστηκε και πιο δυνατό Polestar 2 στο Goodwood
Έτοιμο για αποκάλυψη το ηλεκτρικό SUV Polestar 3
Ποια εταιρεία αλλάζει το στόλο 300 ΙΧ με ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά;

 

 

Advertisement