Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έτοιμο για αποκάλυψη το ηλεκτρικό SUV Polestar 3

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο για αποκάλυψη το ηλεκτρικό SUV Polestar 3

Mobility

Έτοιμο για αποκάλυψη το ηλεκτρικό SUV Polestar 3

Mobility

Μαζί με το Volvo S60, στο εργοστάσιο της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ θα παράγεται το νέο ηλεκτρικό SUV, Polestar 3.

Advertisement
Advertisement

Η Polestar είναι αυτόνομη μάρκα από το 2017 και αυτή είναι η πρώτη εικόνα που μας δίνει για το τρίτο της μοντέλο που θα είναι SUV και φυσικά, ηλεκτρικό.

Η μάρκα που ανήκει στη Geely όπως και η Volvo ξεκινά την εκστρατεία προβολής για το νέο της SUV, το τρίτο μοντέλο της γκάμας της μετά το περιορισμένης παραγωγής Polestar 1 και το αμιγώς ηλεκτρικό Polestar 2 που βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα CMA. Σε αντίθεση με τα υπάρχοντα μοντέλα της εταιρείας που κατασκευάζονται στην Κίνα, το Polestar 3 θα συναρμολογείται στις Ηνωμένες Πολιτείες στο εργοστάσιο της Volvo στο Ridgeville της Νότιας Καρολίνας. Εκεί από τον Αύγουστο του 2018, παράγεται και το sedan S60, ενώ από το 2022 εκεί θα παράγεται και το XC90.

Advertisement
Advertisement

Με την παραγωγή του Polestar 3 στη Βόρεια Αμερική και αυτό από το 2022, η εταιρεία εξασφαλίζει πολύ συμπιεσμένους χρόνους παράδοσης, ενώ σίγουρα θα υπάρχει όφελος και σε επίπεδο λιανικής τιμής για τους πελάτες. Η Polestar, αποδεικνύει πως εξετάζει κάθε παράμετρο για την προστασία του περιβάλλοντος, αναφέροντας πως με την παραγωγή του μοντέλου στις ΗΠΑ, μειώνεται και η περιβαλλοντική επιβάρυνση που θα υπήρχε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των αυτοκινήτου από την Κίνα με πλοία. Λεπτομέρειες σχετικά με το νέο ηλεκτρικό SUV δεν είναι ακόμα διαθέσιμες αλλά η εταιρεία λέει ότι με αυτό θα εγκαινιαστεί μια νέα ειδική για ηλεκτρικά πλατφόρμα για την Polestar και τη Volvo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Polestar 2 με μονό ηλεκτροκινητήρα
Polestar Re:Move: Το ηλεκτρικό scooter του ντελιβερά!
Volvo: Βελτίωση και αναβάθμιση μέσω της Polestar

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement