Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα γεμίσει με… Porsche η Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 20:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα γεμίσει με… Porsche η Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

Θα γεμίσει με… Porsche η Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνουν τις επόμενες ημέρες τα μέλη του Porsche Club Greece. Πού θα τις δείτε όλες… μαζεμένες!

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο δυναμικά και δραστήρια club αυτοκινήτου είναι το Porsche Club Greece το οποίο διοργανώνει αρκετά συχνά εκδρομές αλλά και εκδηλώσεις. Τα μέλη το εκτός από την αγάπη που έχουν για τα σπορ γερμανικά μοντέλα έχουν και ευαισθησίες σε θέματα φιλανθρωπίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που διοργανώνουν μία ακόμα πανελλαδική φιλανθρωπική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου. Η «Βόλτα με Αγάπη» όπως έχουν ονομάσει το event θα έχει ως σκοπό την διασκέδαση, την ψυχαγωγία την ψυχολογική και την οικονομική ενίσχυση των παιδιών από τα Παιδικά Χωριά SOS. Τα παιδιά προσκαλούνται για μια βόλτα με τα αυτοκίνητα Porsche και στη συνέχεια για ένα γεύμα στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου τα αυτοκίνητα θα βρίσκονται παρατεταγμένα για να μπορέσουν να τα περιεργαστούν, να τα θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν.

Παρέλαση στην πλατεία Αριστοτέλους

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν ανακοινώσει, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσουν από την Αθήνα για την Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο θα περιηγηθούν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής ενώ την Κυριακή στις 9:30 π.μ. θα συναντηθούν όλα τα μέλη του Porsche Club (πανελλαδικά) στο Πλαγιάρι. Εκεί θα παραλάβουν τα παιδιά και θα τους δώσουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα μπορεί και ο κόσμος να παρακολουθήσει την παρέλαση και να φωτογραφηθεί με τα αυτοκίνητα του Club.

Στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το παρών όλα τα μοντέλα της Porsche, όπως Boxster, Cayman, Cayenne ακόμα και 911 GT3

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΟΔΔΥ: Rolls-Royce με τιμή εκκίνησης 10.000 ευρώ…
Akio Toyoda: Όχι στην κατάργηση των θερμικών κινητήρων – Τι προτείνει
Πόσα λεφτά έχασε ο Elon Musk μέσα σε μία μέρα;