Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δίνατε 72.000 ευρώ για ένα Toyota του 2014; (+video)

Ελλάδα 6:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δίνατε 72.000 ευρώ για ένα Toyota του 2014; (+video)

ΝΕΑ

Θα δίνατε 72.000 ευρώ για ένα Toyota του 2014; (+video)

ΝΕΑ

Μπορείτε να αγοράσετε πολλά εντυπωσιακά αυτοκίνητα με 70.000 ευρώ (ή 80.000 δολάρια) στην Αμερική. Μια BMW M4, μια Chevy Corvette Stingray, μια Jaguar F-Type, μια Mercedes-Benz E-Class ή, για τους λάτρεις του off-road ένα Jeep Wrangler Rubicon 392. Παρά όλες αυτές τις επιλογές, κάποιος ξόδεψε 72.240 ευρώ για ένα μεταχειρισμένο Toyota FJ Cruiser του 2014.

Advertisement
Advertisement

Το FJ Cruiser κόστιζε καινούργιο στις ΗΠΑ κάτω από 30.000 ευρώ ενώ δεν έγινε επίσημη εισαγωγή του στην Ελλάδα από την Toyota.

Δεν είναι μυστικό ότι οι τιμές των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έχουν ξεπεράσει την αξία τους ακόμη και ως καινούργια τους τελευταίους 18 μήνες, αλλά ποτέ δεν θα μαντεύαμε ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δίνουν τρελά ποσά για να αποκτήσουν ένα όχημα παλαιάς τεχνολογίας (ίσως όχι κλασικό και σπάνιο) όπως το FJ Cruiser.

Το συγκεκριμένο Toyota FJ Cruiser είχε τρεις προηγούμενους ιδιοκτήτες και αγοράστηκε από τον τελευταίο πωλητή το 2017. Έχει διανύσει μόνο 101 χιλιόμετρα και δημοπρατήθηκε μέσω του site «Bring a Trailer» στο Wisconsin.

Advertisement
Advertisement

Έχει χρώμα λευκό (Iceberg) με ασορτί οροφή και ασημί εσωτερικό. Εξοπλίστηκε επίσης με το προαιρετικό πακέτο off-road, με αμορτισέρ Bilstein, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείδωμα πίσω διαφορικού, ενεργό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, CRAWL Control και σύστημα infotainment με όργανο μέτρησης κλίσης, πυξίδα και ένδειξη θερμοκρασίας.

Advertisement

Μια ματιά στο εσωτερικό της καμπίνας αποκαλύπτει την ταπετσαρία «Dark Charcoal» και δεδομένων των χαμηλών χιλιομέτρων που έχει διανύσει, φαίνεται ολοκαίνουργια.

Όπως όλα τα FJ Cruisers και αυτό έχει ατμοσφαιρικό V6 κινητήρα 4,0 λίτρων που αποδίδει 260 ίππους και 367 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων και τετρακίνηση κατ’ επιλογή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς θα σας φαινόταν μια ηλεκτρική αναβίωση του Toyota FJ Cruiser;
Σκέψεις για επαναφορά του Toyota FJ Cruiser
Πόσα SUV διαθέτει στη γκάμα της η Toyota;