Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δίνατε 120 χιλιάδες ευρώ για έναν προσομοιωτή;

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δίνατε 120 χιλιάδες ευρώ για έναν προσομοιωτή;

ΝΕΑ

Θα δίνατε 120 χιλιάδες ευρώ για έναν προσομοιωτή;

ΝΕΑ

Με 120.000 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε το κορυφαίο PC για προσομοιωτή οδήγησης και να σας μείνουν και λεφτά για αληθινό σούπερ σπορ αυτοκίνητο. Ή μπορείτε να τα ξοδέψετε όλα για να αγοράσετε έναν simulator με την υπογραφή του Pininfarina.

Advertisement
Advertisement

Το να είσαι αφόρητα πλούσιος σε κάνει να μπορείς να απολαμβάνεις μερικές αφόρητες πολυτέλειες αυτής της ζωής. Όπως για παράδειγμα να έχεις στο σαλόνι σου έναν simulator ο οποίος είναι “χτισμένος” γύρω από ένα κλασικό αυτοκίνητο. Και είναι αποκλειστικά φτιαγμένος για τους λίγους και τους εκλεκτούς αυτής της ζωής.

Πριν μερικούς μήνες μία Ελβετική εταιρία ονόματι Racing Unleashed απευθύνθηκε στα σχεδιαστικά στούντιο του Zagato και του Pininfarina, τα οποία δημιούργησαν δύο εκπληκτικής ομορφιάς προσομοιωτές οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Ο κάθε ένας από αυτούς έμοιαζε με ένα κανονικό κλασικό αυτοκίνητο, με τρία πεντάλ, ξύλινο τιμόνι, τρεις οθόνες υψηλής ανάλυσης, ένα σύστημα ήχου της Logitech και υδραυλικά τα οποία θύμιζαν σε αίσθηση τα αυτοκίνητα των δεκαετιών του 50 και του 60.

Κατασκευάστηκαν μόλις 9 από αυτά στο εργοστάσιο του Pininfarina στο Cambiano. Και ένα από αυτά βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο RM Sotheby’s στο St. Moritz με την τιμή να υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει κοντά στα 120 χιλιάρικα με τάσεις να ανέβει αρκετά πιο πάνω.

Advertisement

Πρόκειται για ένα πανέμορφο δημιούργημα όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, με έμπνευση από την ιστορική Cisitalia 202, έχει ξύλινο τιμόνι Nardi, μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, τρία πεντάλ, ένα vintage χρονόμετρο Hanhart στο ταμπλό.

Advertisement

Όποιος τυχερός το αγοράσει θα αποκτήσει και πρόσβαση σε διάφορα events με κλασικά οχήματα, έτσι ώστε να μπορεί να εξασκήσει όσα έμαθε και στην πραγματική ζωή. Γιατί μη νομίζετε ότι ένας αφόρητα πλούσιος που θα αγοράσει αυτό το κόσμημα θα ξενυχτάει πάνω από το Grand Turismo…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Zagato IsoRivolta GTZ  για το 2021
Νέες συλλεκτικές Aston Martin Zagato
Έτσι θα είναι η νέα Aston Martin DBS GT Zagato

Advertisement