Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Subaru Forester

Ελλάδα 17:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωση για το Subaru Forester

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Subaru Forester

ΝΕΑ

Το Subaru Forester βρίσκεται σε καλό δρόμο προκειμένου να αποτελέσει το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις της μάρκας στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020. Η εταιρεία προετοιμάζει μια ανανέωση για το δημοφιλές crossover.

Advertisement
Advertisement

Εξετάζοντας κατασκοπευτικές λήψεις του επικαιροποιημένου μοντέλου, οι άνθρωποι της Kolesa δημιούργησαν μια απόδοση που μας αποκαλύπτει πώς αυτό μπορεί να δείχνει.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ανανεώσεις, μην περιμένετε καμία επαναστατική αλλαγή στο σχεδιασμό. Το μοντέλο του 2022 υιοθετεί μια νέα εντυπωσιακή μάσκα στην οποία μετατοπίζεται το σήμα της Subaru χαμηλότερα στην όψη του crossover.

Aναθεωρημένo διακρίνεται και το κάτω εμπρός τμήμα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στις γωνίες, ενώ, τα φώτα ομίχλης παραμένουν στο ίδιο σημείο σε σχέση με πριν. Το άνοιγμα που παρατηρούμε στο κέντρο του ρύγχους είναι επίσης μεγαλύτερο.

Advertisement
Advertisement

Οι μικρότερες αλλαγές εντοπίζονται κατά μήκος των πλευρών του ανανεωμένου Forester. Το διάσημο Subaru μπορεί να αλλάξει επίσης κάποια μικρά σημεία και στην ουρά, αλλά σε γενικές γραμμές, θα θυμίζει αρκετά τον προκάτοχό του.
Ο νέος πίσω προφυλακτήρας δεν έχει πλέον άνοιγμα για την απόληξη της εξάτμισης, γεγονός που δημιουργεί μια πιο καθαρή εικόνα στο τελείωμα του αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα είναι το ανανεωμένο εσωτερικό του Forester. Η συνήθης συνταγή αυτές τις μέρες περιλαμβάνει ενημέρωση του συστήματος ψυχαγωγίας με μεγαλύτερη οθόνη αφής και τροποποίηση των υλικών της καμπίνας.

Advertisement

Οι αλλαγές στα μηχανικά μέρη αποτελούν εξίσου μυστήριο. Περιμένετε και πάλι τον τετρακύλινδρο επίπεδο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Σε έναν ονειρικό κόσμο, η Subaru θα εισήγαγε εκ νέου την υπερσυμπιεσμένη έκδοση του Forester, εγκαθιστώντας τον 2,2 λίτρων και 260 ίππων κινητήρα της μάρκας. Δεν υπάρχουν όμως σοβαρές ενδείξεις ότι αυτό σχεδιάζει να κάνει η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία.

Το ανανεωμένο Forester θα κάνει το ντεμπούτο του κατά τους πρώτους μήνες του 2021. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

To υβριδικό Subaru Forester e-Boxer και σε έκδοση Adventure (+τιμές)

Subaru Forester με νέο turbo κινητήρα 180 ίππων

Advertisement

Επετειακή έκδοση για το Subaru Forester