Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα μπορούσε να είναι το «αντι-HiLux» της Hyundai

Ελλάδα 0:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα μπορούσε να είναι το «αντι-HiLux» της Hyundai

ΝΕΑ

Θα μπορούσε να είναι το «αντι-HiLux» της Hyundai

ΝΕΑ

Το Tarlac Study, όπως λέει και το όνομά του, είναι μια σπουδή που προτείνει ένα μοντέλο της Hyundai για ανταγωνιστή στα Toyota Hilux και Ford Ranger.

Advertisement
Advertisement

Στην αναμονή του πρώτου pick-up από τη Hyundai (που είναι προγραμματισμένο για το 2021), ο σχεδιαστής Enoch Gabriel Gonzales προτείνει μια εναλλακτική, όχι και τόσο life style όπως αυτή που θεωρητικά ετοιμάζει η Κορεάτικη εταιρεία αλλά μια πιο «βασική». Η πρότασή του λέγεται Tarlac (!) και αφορά στην προσφορά ενός βασικού «εργαλείου» για σκληρή δουλειά, όπως είναι τα Toyota Hilux και Ford Ranger.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα του μοντέλου που προτείνει ο Gonzales, δεν είναι από τον μπασκετμπολίστα αλλά από μια περιοχή στις Φιλιππίνες, από όπου κατάγεται ο σχεδιαστής. Τα LED φώτα εμπρός και πίσω, δίνουν την απαραίτητη αναβάθμιση στη συνολική αισθητική του μοντέλου που όπως το οραματίζεται ο Gonzales, έχει κάποιες εκδόσεις «βασικές» με μαύρους προφυλακτήρες και σιδερένιες ζάντες, όπως είναι δηλαδή τα πραγματικά σκληροτράχηλα pick up που συναντά κανείς σε περιοχές που γίνονται μεγάλα έργα.

Πάντως πρόκειται για μια από τις πιο προσεγμένες προτάσεις του είδους από ανεξάρτητους σχεδιαστές, με αρκετή λεπτομέρεια και αναλυτική σχεδίαση όλων των τμημάτων του αυτοκινήτου, διατηρώντας ορατή την «συγγένεια» με τη γραμμή του family look που χρησιμοποιεί ο κατασκευαστής.

Advertisement