Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Mercedes GLC Coupe

Ελλάδα 11:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η νέα Mercedes GLC Coupe

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Mercedes GLC Coupe

ΝΕΑ

Πριν λίγες μέρες η Mercedes αποκάλυψε τη νέα GLC και τώρα, με το καλαίσθητο render από το Kolesa, έχουμε την πιθανή εικόνα και για την Coupe εκδοχή.

Advertisement
Advertisement

Η νέα SUV πρόταση της Mercedes-Benz που πρόσφατα αποκαλύφθηκε, θα έχει και «συνέχεια» με την Coupe εκδοχή που –επισήμως- αναμένεται. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του μοντέλου που περιμένουμε να δούμε και πιθανώς να μας απασχολήσει μέσα στο επόμενο διάστημα των 6 μηνών- μέχρι δηλαδή το τέλος του 2022.

Από την εικόνα αυτή που είναι καλαίσθητη και άνετα θα μπορούσε βάσει των λεπτομερειών που παρουσιάζει να είναι επίσημη της Mercedes-Benz, ξεχωρίζει φυσικά η διαμόρφωση του πίσω μέρους με το πιο δυναμικό «χαμήλωμα» της οροφής προς τις πίσω κολώνες του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, το family look που έχουν όλα τα μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας, μας δίνει «οικείες» λεπτομέρειες σε όλο το αμάξωμα. Στο εμπρός μέρος έχουμε μια εικόνα πανομοιότυπη με εκείνη της υπάρχουσας έκδοσης του μοντέλου (όχι Coupe).

Πίσω ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα που με το σχήμα τους παραπέμπουν στα υπόλοιπα τετράθυρα coupe μοντέλα της Mercedes-Benz. Χωρίς να έχουμε τη σχετική πληροφόρηση από τον δημιουργό της εικόνας, θα λέγαμε πως τα πίσω φώτα έχουν «ληφθεί» αυτούσια από την Mercedes-Benz CLA.

Advertisement

Όπως ισχύει για κάθε έκδοση αμαξώματος, έτσι και η κουπέ εκδοχή της GLC θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη της GLC που έχει ήδη παρουσιαστεί. Θα χρησιμοποιούνται οι ίδιοι κινητήρες και φυσικά το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στις AMG εκδόσεις που χάρη στις κουπέ γραμμές θα δείχνουν ακόκη πιο συναρπαστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz GLC
Πόσο λέτε ότι κοστίζει το μεγάλο σέρβις της Mercedes-AMG One;
Mercedes F1: Η ψευδαίσθηση της βελτίωσης;

Advertisement

 

 

 

Advertisement