Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αλλάξει πολύ το Corsa

Ελλάδα 23:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αλλάξει πολύ το Corsa

ΝΕΑ

Θα αλλάξει πολύ το Corsa

ΝΕΑ

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο περιθώριο της παρουσίασης ενός νέου μοντέλου, μαθαίνουμε πληροφορίες για μελλοντικά οχήματα της εκάστοτε μάρκας και αυτό ακριβώς συνέβη στο ταξίδι μας στη Σκωτία για την πρώτη γνωριμία με το Opel Mokka X (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/seitanf1)

Γευματίσαμε με τον επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού του ανανεωμένου μικρού crossover της γερμανικής μάρκας, Carsten Aengenheyster, που είναι υπεύθυνος γενικότερα για τα μικρότερου μεγέθους μοντέλα της μάρκας.

Μία από τις πολλές απορίες που κλήθηκε να απαντήσει βρισκόμενος στο τραπέζι των Ελλήνων δημοσιογράφων, αφορούσε στο μέλλον της Opel. Ίσως διαβάσατε ήδη προηγούμενο άρθρο που έκανε λόγο για την προϊοντική επέλασή της τα επόμενα χρόνια (αν όχι, μπορείτε να το βρείτε εδώ).

Advertisement
Advertisement

Carsten-Aengenheyster-A640

Και αν στην περίπτωση του Mokka ουσιαστικά έχουμε εξέλιξη και όχι επανάσταση, όπως μας αποκάλυψε ο Aengenheyster, δεν θα συμβεί το ίδιο με την επόμενη γενιά του Corsa που θα είναι κατά πολύ διαφοροποιημένη από την τωρινή. Ο Γερμανός αποδείχθηκε… σφήκα και δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες, μας άνοιξε όμως την όρεξη σχετικά με το δημοφιλές μοντέλο.