Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τέσσερις Lamborghini Huracan που υμνούν την Μεξικανική κουλτούρα

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τέσσερις Lamborghini Huracan που υμνούν την Μεξικανική κουλτούρα

ΝΕΑ

Τέσσερις Lamborghini Huracan που υμνούν την Μεξικανική κουλτούρα

ΝΕΑ

Η Sant’Agata Bolognese παρουσίασε κάποιες ειδικές εκδόσεις της Huracan που αντιπροσωπεύουν τους τέσσερις πυλώνες τις μεξικανικής παράδοσης: Ζωή, Θάνατος, Όνειρο, Χρόνος.

Advertisement
Advertisement

Πολλά είναι τα παράδοξα στην κουλτούρα του Μεξικό. Γιορτάζουν τον θάνατο, εξισώνοντάς τον με τη χαρά της ζωής και νοηματοδοτούν τα όνειρα αποδίδοντάς τους προφητική σημασία. Εν ολίγοις, κάθε πτυχή της μεξικανικής κουλτούρας, λοιπόν, συμπυκνώνεται σε τέσσερις βασικά στοιχεία της ανθρώπινης ύπαρξης: Ζωή, θάνατος, όνειρο, χρόνος.

Και από αυτά άντλησε έμπνευση η Lamborghini προκειμένου να γιορτάσει τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας της πρώτης αντιπροσωπείας της στη βορειο-αμερικανική χώρα. Με αρωγό, λοιπόν, το πρόγραμμα εξατομίκευσης της Lamborghini “Ad Personam”, φιλοτεχνήθηκαν τέσσερις Huracan που αποτίνουν φόρο τιμής στη «Ζωή» (Vita), το «Θάνατο» (Morte), το Όνειρο (Sogno) και τον «Χρόνο» (Tempo).

Edicion Vita

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με το κομμάτι που εξυμνεί τη ζωή, αυτό εντυπωσιάζει με το κυπαρισσί χρώμα (Verde Ermes green) πλαισιωμένο από χρυσές λεπτομέρειες στο αμάξωμα και τις ομόχρωμες ζάντες. Το πράσινο αντιπροσωπεύει τη ζωή και τη φύση, όταν το χρυσό τον ήλιο. Παράλληλα, το «παρών» δίνει και ένα έμβλημα με τον αετό της μεξικανικής σημαίας που υπερτονίζει το αξιακό πλαίσιο της χώρας.

Edicion Morte

Advertisement

«Dia de Los Muertos», ή στα ελληνικά «Ημέρα των Νεκρών». Ναι, οι Μεξικανοί γιορτάζουν τον θάνατο, σε ένα πανηγύρι έκρηξη ζωής. Έμβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης είναι ένας σκελετός, το χρώμα είναι κάτι ενδιάμεσο σε μπλε και μωβ – η Lambo το ονομάζει Blue Astraeus – ενώ υπάρχουν και κάποια μπρούτζινης απόχρωσης κομψά στιλιστικά στοιχεία.

Advertisement

 Edicion Sogno

Στην έκδοση – αποθέωση του ονείρου την παράσταση κλέβει το γαλάζιο (Blu Symi) παρουσία χρυσής απόχρωσης λεπτομερειών. Ο εν λόγω συνδυασμός συμβολίζει τα μυθικά πλάσματα που πρωταγωνιστούν στις αφηγήσεις των παππούδων προς τα εγγόνια τους και καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της μεξικανικής παράδοσης. Ένας δικέφαλος δράκος υπό τη μορφή εμβλήματος συμβολίζει τα όνειρα τα οποία δίνουν χρώμα και σημασία στη ζωή.

Advertisement

Edicion Tempo

Φινιρισμένη σε Nero Nemesis Black (μαύρο) και διανθισμένη με μπρούτζινης απόχρωσης λεπτομέρειες, η Edicion Tempo υμνεί τον χρόνο και –μεταξύ άλλων- υποδηλώνει τις αμοιβαίες προθέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ της Lamborghini και του Μεξικό.

«Οι τέσσερις ειδικές εκδόσεις, που σχεδιάστηκαν μέσω του προγράμματος εξατομίκευσης της μάρκας καταδεικνύουν τις ατελείωτες δυνατότητες διαμόρφωσης που προσφέρουμε στους πελάτες μας», αναφέρει η SantAgata Bolognese .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lamborghini Huracan EVO: Η χαρά της οδήγησης
Οδηγούμε την πισωκίνητη Lamborghini Huracán Evo
Συγκριτικό: Ferrari F8 Tributo vs Lamborghini Huracan Evo RWD vs McLaren 765LT vs Porsche 911 Turbo S vs Porsche 718 Cayman GTS