Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η σκανδιναβική καθημερινότητα με ένα Tesla S!

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η σκανδιναβική καθημερινότητα με ένα Tesla S!

ΝΕΑ

Video: Η σκανδιναβική καθημερινότητα με ένα Tesla S!

ΝΕΑ

Ένα ακόμα video που επιδεικνύει τις ικανότητες/δυνατότητες του Model S σε ακραίες καιρικές συνθήκες δημιούργησε η Tesla Motors.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ίσως θυμάστε την προ ημερών δημοσίευση της παρουσίασης των συστημάτων που καθιστούν το πολυτελές ηλεκτρικό σεντάν αξιόπιστο και σε χαμηλές θερμοκρασίες.  Θέλοντας να ενισχύσει αυτό το προφίλ, ειδικά αφού έχει ισχυρές πωλήσεις στη Σκανδιναβία και ειδικά στη Νορβηγία, η αμερικανική εταιρεία δημιούργησε ένα ακόμα video.

Σε αυτό παρακολουθούμε τη καθημερινότητα ενός ιδιοκτήτη Tesla Model S, του Arne Jakobsen. Ο διευθύνων σύμβουλος της Blafall AS δεν έχει ρόλο που συνήθως έχουμε συνηθίσει για CEO. Δεν φοράει κουστούμι και δεν χρησιμοποιεί λιμουζίνα και σοφέρ.

Advertisement
Advertisement

Μετακινείται με snow mobiles και πέδιλα του σκι και όπου υπάρχει δρόμος, ανεξαρτήτως χιονιού ή πάγου, πηγαίνει με το αυτοκίνητο του. Μας εξηγεί λοιπόν τις συνθήκες που αντιμετωπίζει, πως το ηλεκτρικό sedan συμπεριφέρεται σε ένα μέρος του πλανήτη όπου οι θερμοκρασίες των -10 και -15 βαθμών Κελσίου είναι συνηθισμένες αλλά και πόσο ευνοϊκές είναι οι συνθήκες στη Νορβηγία και δει στο Όσλο, για ένα τέτοιο μοντέλο.

Στη σκανδιναβική χώρα, όχι μόνο παρέχεται δωρεάν στάθμευση καθώς και σημαντικές φοροαπαλλαγές στους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων όπως το Tesla Model S, υπάρχουν και σταθμοί δωρεάν φόρτισης!

Στη νεοσύστατη ενότητα των blogs των συντακτών του NewsAuto, μπορείτε να διαβάσετε την ενδιαφέρουσα άποψη του Κώστα Μπιτσικώκου για την ηλεκτροκίνηση.

Advertisement