Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla: Δεν ευθύνεται αν ξεκολλήσει το τιμόνι!

Ελλάδα 2:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla: Δεν ευθύνεται αν ξεκολλήσει το τιμόνι!

ΝΕΑ

Tesla: Δεν ευθύνεται αν ξεκολλήσει το τιμόνι!

ΝΕΑ

O θόρυβος που ξέσπασε μετά την αποκόλληση του τιμονιού ενός Model Y δεν είναι ικανός για να «ιδρώσει το αυτί» της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε αναφέρει εδώ τις περιπέτειες του οδηγού ενός Tesla Model Y, όταν ξαφνικά ξεκόλλησε το τιμόνι στα καλά καθούμενα και ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει.

Η ιστορία του είχε πάρει διαστάσεις, καθώς η αρχική αντίδραση της Tesla ήταν να μην αναγνωρίσει το πρόβλημα και να προσπαθήσει να το περάσει στα… ψιλά. Ζητώντας μάλιστα και από τον οδηγό τα ρέστα, καθώς τον κάλεσε να πληρώσει την βλάβη προς 104 δολάρια.

O ιδιοκτήτης βέβαια αρνήθηκε όλη αυτή την εξέλιξη και προχώρησε παραπέρα, ζητώντας την πλήρη αντικατάσταση του αυτοκινήτου, κοινοποιώντας το θέμα του και κάνοντας αρκετό ντόρο στο Twitter.

Advertisement
Advertisement

H νέα εξέλιξη που έχει προκύψει στο μεταξύ είναι ότι η Tesla θέλησε να καλύψει τις χρεώσεις για την επισκευή, ενώ συμφώνησε να αγοράσει τo Model Y και να προσφέρει στον οδηγό ένα καινούργιο.

Όμως εκεί που λες ότι η ιστορία θα έχει αίσιο τέλος, έρχεται μία επιστολή της Tesla προς τον ιδιοκτήτη που λέει ότι «το όχημα δεν περιέχει κανένα ελάττωμα, ή κάποια άλλη βλάβη για την οποία προκύπτει ευθύνη της Tesla».

Αυτό περιπλέκει τα πράγματα, γιατί από τη μία η Tesla, μετά τον σάλο που ξέσπασε, προτίθεται να αλλάξει το αυτοκίνητο. Όμως υπάρχει το σοβαρό πρόβλημα ότι δεν δέχεται ότι αυτό είναι δική της ευθύνη, ούτε κατασκευαστικό ελάττωμα.

Advertisement

Από τις φωτογραφίες που έχει δώσει στην δημοσιότητα ο ιδιοκτήτης προκύπτει ότι λείπει ένα σημαντικό στοιχείο, ένα μπουλόνι που στερεώνει το τιμόνι στην θέση του.

Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά είναι περίεργα. Και γίνονται ακόμα πιο περίεργα με την απάντηση της Tesla περί μη ευθύνης. Μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια και ποιος τελικά ευθύνεται για το αν ξεκολλούν τα τιμόνια των αυτοκινήτων της εταιρίας στα καλά καθούμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari: Κάντο όπως η Tesla
«Υποβρύχιο» Tesla επιβιώνει σε τεχνητή λίμνη (+video)
Ιδού το colpo grosso της Tesla!

Advertisement