Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Υποβρύχιο» Tesla επιβιώνει σε τεχνητή λίμνη (+video)

Ελλάδα 2:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Υποβρύχιο» Tesla επιβιώνει σε τεχνητή λίμνη (+video)

ΝΕΑ

«Υποβρύχιο» Tesla επιβιώνει σε τεχνητή λίμνη (+video)

ΝΕΑ

Νεοζηλανδοί βυθίζουν το Tesla Model S Plaid σε τεχνητή λίμνη και το αποτέλεσμα είναι… κοστοβόρο.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla είναι αδιαμφισβήτητα από τις λίγες εταιρίες που έχουν δημιουργήσει τεράστιες συμπάθειες, αλλά και τεράστιες αντιπάθειες. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι τα αμερικανικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι επαρκή και έχουν αρκετά προβλήματα, βάζοντάς τους εμπόδια που δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθει οποιοδήποτε μοντέλο.

Η πιο πρόσφατη δοκιμασία ήρθε από τη Νέα Ζηλανδία όταν ένας youtuber αποφάσισε να αποδείξει ότι το Tesla είναι ικανό να ανταπεξέλθει σε μια ακραία πλημμύρα. Δημιούργησαν λοιπόν μια τεράστια λίμνη βάθους 2,1 μέτρων την οποία έπρεπε το Tesla Model S Plaid να περάσει χωρίς να γεμίσει νερά ή να μείνει.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός περνάει αργά μέσα από την τεχνητή λίμνη και καταφέρνει να περάσει στην άλλη πλευρά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν το βίντεο αναφέρουν ότι η μοναδική αλλαγή που έκαναν ήταν να σφραγίσουν με ειδικό υλικό την καμπίνα από τις πόρτες του Tesla για να μην υπάρξει κίνδυνος πνιγμού.

Advertisement

Μέχρι εδώ όλα καλά! Όταν όμως ήρθε η ώρα του απολογισμού ο κάτοχος του Tesla διαπίστωσε ότι μπορεί το αυτοκίνητο να πέρασε με επιτυχία το τεστ, αλλά δεν έμεινε αλώβητο. Στην μετέπειτα εξέταση στο συνεργείο, διαπιστώθηκε ότι το Tesla είχε υποστεί αρκετά μεγάλες ζημιές οι οποίες κοστολογήθηκαν στις 15.000 ευρώ. Μάλιστα έπρεπε να αντικατασταθούν και οι δύο ηλεκτροκινητήρες καθώς είχαν γεμίσει με νερό.

Ακόμα χειρότερο ήταν το γεγονός ότι η εγγύηση δεν κάλυψε τις ζημιές του Tesla!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Tesla εξελίσσει τη νέα της πλατφόρμα
Ποιοι τρομάζουν τον Elon Musk και την Tesla;
Ανατριχιαστικό: Ξεκολλούν τα τιμόνια των Tesla εν κινήσει! (+video)