Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τεράστια “φτερούγα” για τη νέα Toyota Supra

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τεράστια “φτερούγα” για τη νέα Toyota Supra

ΝΕΑ

Τεράστια “φτερούγα” για τη νέα Toyota Supra

ΝΕΑ

“Θέλαμε μια μεγάλη αεροτομή, αλλά δεν περιμέναμε να φαίνεται τόσο τεράστια” ανέφερε η βελτιωτική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη “φτερούγα” της κίτρινης Toyota Supra.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της αυτοκίνησης αυτή την εποχή είναι αναμφίβολα η νέα Toyota Supra, χάρη στη ριζική ανανέωση που έγινε τόσο αισθητικά όσο και μηχανολογικά σε σχέση με τον προκάτοχό της. Ωστόσο, κάποιος φαν του εν λόγω αυτοκινήτου εύλογα θα αναρωτιέται για ποιο λόγο η ιαπωνική εταιρεία αφαίρεσαι τη μεγάλη αεροτομή που είχαμε συνηθίσει στην προηγούμενη γενιά της Supra και τη θέση του πήρε ένα πιο διακριτικό αεροδυναμικό βοήθημα.

Για αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν η aftermarket εταιρεία, Autotuned, διαθέτει στους καταλόγους της μια μεγάλη “φτερούγα”, θυμίζοντας εν μέρει την απερχόμενη γενιά του ιαπωνικού σπορ αυτοκινήτου. Λέμε “εν μέρει” γιατί, ίσως οι ιθύνοντες υπερέβαλαν λίγο παραπάνω, μιας και οι διαστάσεις της αεροτομής είναι λίγο μεγαλύτερες από αυτές που γνωρίζαμε, αλλά -σύμφωνα με την εταιρεία- δεν ήταν και ο πρωταρχικός τους σκοπός να είναι τόσο τεράστια.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota Supra που βλέπετε στις φωτογραφίες εθεάθη στo Formula Drift της Καλιφόρνιας και συγκεκριμένα στο περίπτερο της ΕΝΕΟS, προσφορά της εταιρείας βελτίωσης Autotuned.