Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τελευταίο ταξίδι για… εκατομμυριούχους

Ελλάδα 22:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τελευταίο ταξίδι για… εκατομμυριούχους

ΝΕΑ

Τελευταίο ταξίδι για… εκατομμυριούχους

ΝΕΑ

Αν δεν θέλεις το… τελευταίο σου ταξίδι να μην είναι μίζερο θα επιλέξεις την νεκροφόρα της Rolls Royce.

Advertisement
Advertisement

Αν πιστεύετε ότι έχετε ζήσει μια μίζερη ζωή και δεν καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους σας, υπάρχει μια τελευταία ελπίδα πριν έρθει το τέλος. Η Biemme Special Cars σε συνεργασία με την Rolls Royce παρουσίασαν μια πολύ ιδιαίτερη νεκροφόρα για εκείνους που θέλουν έστω στο τελευταίος τους ταξίδι να ζήσουν το όνειρο.

Η νεκροφόρα ονομάζεται Ghoster και όπως μπορείτε να καταλάβετε βασίζεται στην Ghost. Το αυτοκίνητο είναι πολύ εντυπωσιακό με έμφαση στην πολυτέλεια. Ο χρωματισμός είναι εκλεπτυσμένος και συνδυάζει το χρώμα του χαλκού με μαύρο και ασημί πινελιές.

Advertisement
Advertisement

Η Biemme έχει μεγαλώσει το πίσω μέρος της Rolls Royce προσθέτοντας ένα ατσάλινο πλαίσιο, ενώ στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί υψηλής ποιότητας δέρμα και ξύλο με LED φωτισμό.

Εντυπωσιακό είναι και το ηχοσύστημα της νεκροφόρας το οποίο αποτελείται από 18 ηχεία με απόδοση 1.800 watt ικανή να αναστήσει ακόμα και τον νεκρό! Όσο για τον κινητήρα, η Rolls Royce Ghoster είναι εξοπλισμένη με το V12 κινητήρα της βρετανικής μάρκας με απόδοση 570 ίππους.

Advertisement

Η τιμή της Rolls Royce νεκροφόρας δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο αν αναλογιστούμε ότι η κανονική Ghost κοστίζει 327.000 ευρώ, τότε μιλάμε για την πιο ακριβή νεκροφόρα στον κόσμο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια φορά ήταν μια Rolls Royce, μια Mustang και μια Dodge… (+video)
Πόσα αυτοκίνητα έχει πουλήσει η Rolls Royce το 2023;
Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού οδηγεί Rolls-Royce;