Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια φορά ήταν μια Rolls Royce, μια Mustang και μια Dodge… (+video)

Ελλάδα 16:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια φορά ήταν μια Rolls Royce, μια Mustang και μια Dodge… (+video)

ΝΕΑ

Μια φορά ήταν μια Rolls Royce, μια Mustang και μια Dodge… (+video)

ΝΕΑ

Τρία εκπληκτικά vintage μοντέλα εμφανίστηκαν στην Έκθεση SEMA από την Ringbrothers.

Advertisement
Advertisement

Η Έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας έχει να κάνει κυρίως με ανακατασκευές vintage μοντέλων και ειδικές εκδόσεις αυτοκινήτων με άκρως εκλεπτυσμένο προφίλ. Κάθε χρόνο η συγκεκριμένη έκθεση μας χαρίζει εκπληκτικές κατασκευές που ο καθένας θα ήθελε να έχει στο γκαράζ του και το 2023 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Ringbrothers, μια εταιρεία που ειδικεύεται στο customizing, εμφανίστηκε στη φετινή Έκθεση SEMA με τρία μοναδικά αυτοκίνητα. Το πρώτο είναι μια Rolls Royce Silver Cloud του 1961 το οποίο είναι και το πιο εντυπωσιακό από όλα. Το αυτοκίνητο εξωτερικά ακολουθεί πιστά το αυθεντικό μοντέλο με έντονα στοιχεία πολυτέλειας, με εξαιρέσεις τους τροχούς 18 ιντσών και το χειροποίητο σήμα στο εμπρός μέρος.

Advertisement
Advertisement

Τα ιδιαίτερα αρχίζουν όταν ανοίξει κανείς το καπό αυτής της Rolls Royce. Εκεί συναντάμε έναν V8 κινητήρα 6.2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενος ο οποίος αποδίδει 640 ίππους. Στο καπάκι έχει χαραχθεί το λογότυπο Rolls Royce, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ένα 10τάχυτο αυτόματο της Bowler και ο άξονας μετάδοσης είναι από ανθρακονήματα. Εκπληκτική δουλειά έχει γίνει και στο πλαίσιο το οποίο είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από την Ringbrothers με τις αναρτήσεις να είναι της FOX Rs.

Το δεύτερο μοντέλο είναι μια Ford Mustang Convertible του 1965 η οποία χρησιμοποιεί τον V8 κινητήρα 5.0 λίτρων Coyote της Ford Performance με 460 ίππους. Το τελευταίο αριστούργημα της Ringbrothers είναι μια Dodge Charger του 1969 η οποία είναι εξοπλισμένη με τον Hellephant κινητήρα των 7.0 λίτρων με απόδοση 1.000 ίππους! Το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος είναι από ανθρακονήματα, ενώ και εδώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι της Bowler.

Advertisement

Θαυμάστε την Rolls Royce Silver Cloud.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα αυτοκίνητα έχει πουλήσει η Rolls Royce το 2023;
Η Rolls Royce φτιάχνει το φενγκ σούι (+video)
Πόσα χρόνια λέτε πως έφτιαχναν τη Rolls Royce Phantom Syntopia;