Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τεχνολογική αναβάθμιση για το Jeep Renegade

Ελλάδα 21:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τεχνολογική αναβάθμιση για το Jeep Renegade

ΝΕΑ

Τεχνολογική αναβάθμιση για το Jeep Renegade

ΝΕΑ

Η μάρκα γιορτάζει τη δεκαετία εμπορικής επιτυχίας του δημοφιλούς SUV, ανεβάζοντας επίπεδο στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας αναγνωριστεί ως ο σύγχρονος «κληρονόμος» των Willys και πιστό στις ένδοξες ρίζες του, το Renegade έχει γίνει ένα εμβληματικό μοντέλο για τη Jeep, όπως μαρτυρούν οι περισσότερες από 2 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, την τελευταία δεκαετία.

Θέλοντας να γιορτάσει τη 10η επέτειο του Renegade, η μάρκα ανακοινώνει την άμεση (Φεβρουάριος 2024) έναρξη της διάθεσης, στις ευρωπαϊκές αγορές, των αναβαθμισμένων εκδόσεων του μοντέλου.

Πρόκειται για ένα, ομολογουμένως, διακριτικό λίφτινγκ, που εστιάζεται περισσότερο στην αναβάθμιση της παροχής ψηφιακών υπηρεσιών προς τον πελάτη, με νέο σύστημα ανημέρωτης και ψυχαγωγίας (Infotainment).

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα διαθέτει επεξεργαστική ισχύ 5 φορές ταχύτερη όσον αφορά τα MIP (Εκατομμύρια Οδηγίες ανά δευτερόλεπτο), σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Αυτό μεταφράζεται σε άμεση ανατροφοδότηση, ταχύτερους υπολογισμούς διαδρομής και εξαιρετικά γρήγορες φωνητικές αποκρίσεις, διασφαλίζοντας στους οδηγούς να παραμένουν συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι, χωρίς ενοχλητικές καθυστερήσεις.

Το σύστημα Infotainment προσφέρει επίσης μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική εμπειρία, με μεγαλύτερες οθόνες FullHD. Με μια εντυπωσιακή αύξηση +40% στην περιοχή προβολής, καλύπτει τις οπτικές ανάγκες των πελατών, χάρη στη γενναιόδωρη οθόνη ηχοσυστήματος 10,1 ιντσών και το ακόμη μεγαλύτερη οθόνη επεξεργασίας 10,25 ιντσών. Επιπλέον, η υψηλότερη ανάλυση FullHD, με 1024 x 768 ή 1920 x 1200 pixels ανάλογα με τις προτιμήσεις, παρέχει κρυστάλλινα γραφικά που είναι ευκρινή και ζωντανά.

Advertisement

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει στο σύστημα infotainment είναι η εξαιρετική συνδεσιμότητα του. Με τη δυνατότητα 4G, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε πληθώρα διαδικτυακών τόπων, γρήγορα και με ασφάλεια.

Advertisement

Το Jeep Renegade 2024 προσφέρεται σε δύο υβριδικές εκδόσεις: το eHybrid και το κορυφαίο 4xe plugin hybrid.

Tο υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζει το νέο turbo κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων ισχύος 130 ίππων, με έναν ηλεκτροκινητήρα 48V, ο οποίος λειτουργεί υποβοηθητικά, και έχει τη δυνατότητα αύξησης της απόδοσης έως και 15 kW (20 HP).

Advertisement

Το ανανεωμένο Renagade θα προσφέρεται σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις: Altitude, Summit, Overland και Trailhawk, σε τιμές που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες εκδόσεις για τα Jeep Renegade και Compass
Jeep Compass και Jeep Renegade e-hybrid: Άμεσα δικά σας χωρίς αναμονή
Jeep: Νέες τιμές για το Renegade e-Hybrid