Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep: Νέες τιμές για το Renegade e-Hybrid

Ελλάδα 22:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep: Νέες τιμές για το Renegade e-Hybrid

ΝΕΑ

Jeep: Νέες τιμές για το Renegade e-Hybrid

ΝΕΑ

Το Renegade με το σύστημα κίνησης e-Hybrid, και στάνταρντ το αυτόματο κιβώτιο διατίθεται τώρα ετοιμοπαράδοτο με νέες προωθητικές ενέργειες και τιμές.

Advertisement
Advertisement

Το υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζει το νέο turbo κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων ισχύος 130 ίππων, με έναν ηλεκτροκινητήρα 48V, ο οποίος λειτουργεί υποβοηθητικά, και έχει τη δυνατότητα αύξησης της απόδοσης έως και 15 kW (20 HP).

Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα τεχνολογίας Mild Hybrid, το σύστημα eHybrid 48V της Jeep έχει τη δυνατότητα να κινήσει το αυτοκίνητο αμιγώς ηλεκτρικά σε συνθήκες χαμηλής ταχύτητας, στους ελιγμούς μέσα στην πόλη και κατά την διάρκεια του παρκαρίσματος.

Αυτό το χαρακτηριστικό, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην κατανάλωση καυσίμου η οποία σε συνδυασμένο κύκλο δεν ξεπερνά τα 5,6λ./100χλμ., ενώ οι εκπομπές του CO2 σε συνδυασμένο κύκλο φτάνουν τα 126γρ./χλμ (σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP).

Advertisement
Advertisement

Το Renegade e-Hybrid στην έκδοση Longitude προσφέρεται πλέον στα 26.990€ (η τιμη περιλαμβανει προωθητικη ενεργεια 1.310€), καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών, και περιλαμβάνει πλήρη εξοπλισμό, όπως ζάντες αλουμινίου 16’’, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σύστημα infotainment Uconnect, με ψηφιακή οθόνη touch 7’’ κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Jeep Avenger
To Jeep Avenger στην Ελλάδα και ως υβριδικό
Δοκιμή: Jeep Compass e-Hybrid