Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP_2023

Jeep Compass και Jeep Renegade e-hybrid: Άμεσα δικά σας χωρίς αναμονή

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Compass και Jeep Renegade e-hybrid: Άμεσα δικά σας χωρίς αναμονή

JEEP_2023

Jeep Compass και Jeep Renegade e-hybrid: Άμεσα δικά σας χωρίς αναμονή

JEEP_2023

Τα νέα και πολυτάλαντα Jeep Compass e-Hybrid και Renegade e-Hybrid που σηματοδοτούν μια νέα και σημαντική σελίδα στην 80χρονη ιστορία της Jeep είναι ετοιμοπαράδοτα.

Advertisement
Advertisement

Με έμφαση στην τεχνολογία, τη συνδεσιμότητα και τις ανάγκες των Ευρωπαίων αγοραστών, τα νέα εξηλεκτρισμένα Compass και Renegade αποτελoύν τα πλέον προηγμένα μοντέλα που παρουσίασε ποτέ η θρυλική Αμερικανική μάρκα στην Ευρώπη, τα οποία όμως παράλληλα παραμένουν 100% αυθεντικά Jeep.

Η επιβλητική εξωτερική εμφάνιση του Compass αποτελεί τη βάση την οποία θα ακολουθήσουν και τα επόμενα μοντέλα της Jeep. Οι καθαρές γραμμές, ο δυναμικός χαρακτήρας και η στιβαρότητα συνδυάζονται με τους νέους φουλ LED προβολείς, αλλά και τη χαρακτηριστική μάσκα με τις 7 γρίλιες, συνθέτοντας μια απόλυτα αυθεντική, σύγχρονη και αναγνωρίσιμη εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Το εντελώς ανασχεδιασμένο εσωτερικό του Compass e-hybrid ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, δίνοντας έμφαση στην πολυτέλεια, την τεχνολογία, αλλά και την πρακτικότητα που περιμένει κανείς από ένα premium SUV. Ο οδηγός έχει στη διάθεση του έναν πλήρως ψηφιακό και διαμορφώσιμο πίνακα οργάνων με οθόνη TFT 10,25, ενώ το προηγμένο σύστημα πολυμέσων UConnect 5, το οποίο περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων, προσφέρει ασύρματη λειτουργία mirroring, φωνητικές εντολές, αλλά και συμβατότητα με δίκτυα 5G.

Από την άλλη, η αδιαμφισβήτητη σχεδίαση και οι εντυπωσιακές γραμμές είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Jeep Renegade e-hybrid το οποίο κάνει το ντεμπούτο του στον κόσμο της υβριδικής κινητικότητας χαμηλής τάσης. Η προσωπικότητά του αναμφισβήτητη όπως επίσης και οι δυνατότητες του. Η ευρυχωρία, η άνεση και το στυλ είναι οι πυλώνες που στηρίζουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία των εσωτερικών χώρων του νέου Jeep Renegade e-Hybrid. Η καμπίνα είναι ευρύχωρη και φιλόξενη, ενώ το ταμπλό φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect που έχει οθόνη έως και 8,4 ιντσών καθώς και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο έως και 7,0 ίντσες. Ο εσωτερικός διάκοσμος ολοκληρώνεται από επενδύσεις είτε από ύφασμα είτε από premium δέρμα, μαλακά υλικά και ραφές αντίθεσης.

Advertisement

Η προηγμένη τεχνολογία e-Hybrid 48V της Jeep βασίζεται στη συνδυασμένη λειτουργία δύο κινητήρων – του νέου συνόλου βενζίνης 1,5 T4 Turbo, που αποδίδει 130 ίππους και ενός ηλεκτροκινητήρα, ενσωματωμένο στο νέο αυτόματο κιβώτιο DCT, που παρέχει έως και 15 kW (20 ίππους) σε διάφορες φάσεις  που ενιχύουν την αποδοση και την οδηγική εμπειρία.

Το σύστημα e-Hybrid που υιοθετούν τα δυο μοντέλα μπορεί να εγγυηθεί μια αμιγώς ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης σε χαμηλές ταχύτητες: σας επιτρέπει να οδηγείτε μερικά χιλιόμετρα ή να πραγματοποιείτε ελιγμούς στάθμευσης αποκλειστικά ηλεκτρικό και με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης εκτός λειτουργίας.

Advertisement

Σε αντίθεση με άλλα συστήματα Mild Hybrid, το σύστημα Jeep eHybrid είναι πραγματικά ικανό να εγγυηθεί μια αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση, με τον ηλεκτρικό κινητήρα να φροντίζει τους ελιγμούς χαμηλής ταχύτητας. Η απόδοση του κινητήρα e-Hybrid της Jeep αναβαθμίζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη.

Advertisement

Το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο των δυο επιτυχημένων μοντέλων της Jeep, επεκτείνεται και στο επίπεδο των προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), τα οποία καθιστούν ικανά τα νέα μοντέλα να προσφέρουν δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Η οικονομία και η φιλικότητα προς το περιβάλλον των κινητήρων εσωτερικής καύσης των νέων Compass e-hybrid και Renegade e-hybrid, επιβραβεύεται από την ελεύθερη πρόσβαση τους καθημερινά στο Δακτύλιο, αλλά και την απαλλαγή τους από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Και τα δυο μοντέλα της Jeep είναι διαθέσιμα σε πολλές εκδόσεις ικανές να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία. Η κάθε μία με ξεχωριστό χαρακτήρα και στιλ, αλλά κοινό παρονομαστή το υψηλό επίπεδο ποιότητας, άνεσης και ασφάλειας. Στον πλούσιο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων δεσπόζει το σύστημα πολυμέσων UConnect 5 με οθόνη από 8,4 έως και 10,10 ίντσες, οι ζάντες αλουμινίου, τα εμπρός και πίσω φώτα τεχνολογίας Full-LED, αλλά και ένα πλήρες πακέτο προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει, Σύστημα Αυτόνομης Πέδησης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, Intelligent Speed Assist, Lane Support System, Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας και Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού.

Τα εξηλεκτρισμένα Jeep Compass e-hybrid Jeep Renegade e-hybrid σας προσκαλούν να βιώσετε μια νέα εμπειρία πίσω από το τιμόνι τους, τιμώντας πρωτίστως το βαρύγδουπο έμβλημα αλλά και τις διαδεδομένες αξίες της μάρκας Jeep. Αυτές που την έκαναν γνωστή και ποθητή σε ολόκληρο τον πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα Jeep Renegade και Compass με νέες ειδικές εκδόσεις
Δοκιμή: Jeep Compass e-Hybrid
Jeep: Πως δουλεύει το υβριδικό σύστημα e-Hybrid; (+video)